U prodaji 15. broj Vrgoračkih novina

ponedjeljak , 03.05.2010.

U prodaji je novi, petnaesti broj Vrgoračkih novina - Prvih novina Vrgoračke krajine.

Prethodni mjesec naši su suradnici bili posebno marljivi, pa ovaj put izlazimo na čak 36 stranica. U ovom broju donosimo opširne izvještaje sa obilježavanja 20 godina HDZ-a Vrgorca, odnosno Treće izborne konvencije SDP-a Vrgorac. U intervjuu mjeseca popričali smo sa novim predsjednikom GO SDP-a Vrgorac Radom Bobancem u kojem je on iznio svoju viziju budućeg razvoja Vrgorca. Donosimo i opširni prijedlog za imenovanje i preimenovanje ulica u Vrgorcu koji smo prethodno iznijeli gradskim vlastima. Opširno smo popratili i prijam Izaslanstva Vrgorčana kod predsjednika Ive Josipovića, a značajan prostor posvetili smo i obilježavanju Dana planeta Zemlje u našoj osnovnoj školi. Tu je i nastavak feljtona - Kultna mjesta Vrgorčana, ovaj put na red je došao kafić Korzo. Pišemo i o lošem stanju ceste Vrgorac - Makarska, kao i načinima na koje cestari uređuju naš okoliš
Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vijestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, Vrgoračka vaga, kolumna, križaljka, no comment itd.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante i trgovini Mario.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).

<< Arhiva >>