Osmi broj Vrgoračkih novina u prodaji!!!

utorak , 29.09.2009.

U prodaji je novi broj Vrgoračkih novina - Prvih novina Vrgoračke krajine. Nakon nekoliko mjeseci neizlaženja, redakcija se ponovno okupila, ali u dosta izmijenjenom sastavu. Oko ovog broja smo mnogo radili i nadamo se da će vam se svidjeti. Vrgoračke novine su u međuvremenu promijenile grafički izgled - papir je mnogo kvalitetniji, a novina je u boji.
U ovom broju se bavimo nestankom vrgorskog turizma, donosimo reportaže sa derneka iz Zavojana i područne osnovne škole na Velikom Prologu. Tema broja se bavi vrgorskom obilaznicom, a nismo izostavili ni komentar najave uvođenja grobnih naknada u našem gradu. Uz to donosimo mnoštvo vijestica iz krajine, kao i različite povijesne crtice. Nadamo se da će čitatelji biti zadovoljni.
Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante i trgovini Mario.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).
Nadamo se da će novi broj novina biti poticaj za neke naše sugrađane da se aktivnije uključe u njihov nastanak.

Vrgoračke novine
Redakcija

<< Arhiva >>