hacked by hidden__hacker

03.10.2006., utorak

Blizu su, zar ne?

Imali smo Obranu od aurora, a Maggie i Amanda su nešto švrljale po papiru, koliko sam načuo, pisale su recepte za palačinke.JA sam bio umoran i spavalo mi se. Nakon što me profesor prozvao da vježbamo u parovima bilo je zanimljivije. Tada usred jedne od kompliciranijih čarolija u učionicu je uletjela Lujza. Bila je preplašena. Svojom dugom pelerinom mahala je na sve strane kao preplašena ptica. Neki su se nasmijali, a ona je napokon progovorila:" Brzo, Verdoh, nema vremena...tu su, uskoro!" obratila se profesoru.
Trenutak je zastao a onda hladno promucao:" Što? Kako? Koliko vremena imamo?"
"Dva do tri dana. Dođi na sastanak sjednice, svi su već tamo."
Nakon što je profesor prekinuo sat, a mi poslani u sobe par učenika uhvatila je nelagoda jer nitko nije znao što se događa. Amanda, Maya, Denis, Maggie i ja odšuljali smo se do zbornice koja je nalikovala na neku staru i prašnjavu prostoriju. Nismo mogli ući, jer je bilo zaključano, ali smo naslonili glavu na vrata u nadi da ćemo štogod čuti. Tada je netko otvorio vrata. Svi smo pali na pod. Zaslužili smo kaznu.
"Ako želite saznati, dobro." započela je profesorica iz Savladavanja prepreka " U pitanju su aurori. Mislimo da su nam ušli u trag."
Dobro. Cijeli dan sam bio pospan ali ta je vjest mogla probuditi i lava. Aurora je daleko više, a nas ve čeka Azbakaban ako nas ulove. Doći će do borbe. Jesmo li spremni? Baš i ne.
"Hoćemo li reći ostalima?" upitao je Denis.
"Naravno" odbacila je Maggie.
"Satovi, ako ih i bude, ali mislim da hoće, bit će naporni sutra.Voldemort i smrtonoše nemaju namjeru pobjeći. Doći će do borbe i mislim da nas žele pripremiti." pametno je zaključila Amanda dok smo užurbano koračali do spavaonica.
"Pitanje je ima li vremena...jedan dan. Jeste li spremne nekoga gađati Avadrom Kedvrom?" upitao sam ih. Svi smo malkice zastali.
Pogledao sam kroz prozor u mrak dvorišta. Vjetar je puhao i nosio lišće.
"Marco, možda i ne dođe do borbe" potiho je rekla Maya iako je sama znala da hoće.
"Da, možda se predamo" odgovorila je sa smješkom Maggie.
"Ja samo znam da idem spavati. Cijeli dan sam umoran" odgovorio sam i zjevnuo. Amanda se namrštila te je prije razlaza na mušku i žensku spavaonicu prošaptala: " Vi to uzimate zdravo za gotovo. Ali oni su blizu...znate to"


by:Marco Riddle

- 20:19 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Image Hosted by ImageShack.us
Ne postoji dobro i zlo postoji samo moć i oni preslabi da je slijede....
Mi imamo Moć..
Mi vladamo...
Mi smo Voldemortova armija...
Tko se hoce učlaniti mora biti povezan ili sa smrtonosama ili kao jedan od pristaša Voldemorta...

Raspored pisanja postova:
2.9----> Ozana Valent
3.9----> Amanda Harrison
4.9----> Maggie Peyton
5.9----> MArco Riddle

TKO JE TKO?

ČLANOVI VOLDEMORTOVE ARMIJE:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Maggie Riddle Brown
Kći Lorda Voldemorta i Lujize Brown. Četrnaest joj je godina. Dok je pohađala Hogwarts, bila je u Gryffindoru. Zapravo, tamo su je prebacili nakon što je šutnula profesora Snapea. Cijela stvar sa armijom je zapravo bila njezina ideja. Ima nevjerovatnu sposobnost da brzo i lako upada u nevolje i da se istom brzinom iz njih izvlači. Uvijek je puna ideja i s njom nikada ne može da vam bude dosadno. Njezino glavno oružje su duhovitost i sarkazam. Jedina stvar koja ju može izbaciti iz takta je kad ju zovete Margaret Ann. Spremna je da zakolje svakoga tko joj se tako obrati. Ima sestru blizanku, Amandu, od koje je starija dvadeset minuta. Pomalo je nespretna, tako da njeni hokus-pokusi više odmažu nego što pomažu, ali Maggie će uskoro dokazati da njenim venama teče krv moćnih čarobnjaka. Sve što može, pođe naopako kad ona u tome sudjeluje. Igra na mjestu tragačice metlobojske ekipe.
Image Hosted by ImageShack.us
Amanda Harrison
Kći Lujize Brown i lorda Voldemorta. Najmlađa je kći lorda Voldemorta. Maggie joj je sestra blizanka(mlađa je od Maggie dvadeset minuta), ali su im Lujiza i Voldemort pri rođenju promijenili izgled. Dok je pohađala Hogwarts bila je na četvrtoj godini i u Gryffindoru. Maggie joj je dala nadimak Am i odtad ju većina tako zove. Nije kao Maggie i Marco, njezini polubrat i sestra, spremna tako brzo prihvatiti crnu magiju i postati jedna od troje nasljednika lorda Voldemorta i Lujize Brown. Još uvijek mrzi svoju majku, Lujizu Brown, i želi se osvetiti pod svaku cijenu iako to ne želi nikome priznati, pa čak ni svojoj sestri, koja joj je inače najbolja prijateljica. Obožava se zezati, šaliti i s Maggie izvoditi gluposti. Igra metloboj na mjestu lovca.
Image Hosted by ImageShack.us
MArco Riddle.
Otac mu je Voldemort,ali Maggie i on nemaju istu majku.(Njegova majka, Rebeca McGurr,umrla je prije Maggienog rođenja.)Ima 15 godina i u Slytherinu je.Profesori ga nevole zbog prezimena i zbog ponašanja.Vrlo je dobar u crnoj magiji i nasljedio je mnogo od oca.(narav)Voldemort ga želi postaviti na nasljednika.Ima sovu Gfiwu,cudna...ptica.Voli dugo spavati i jesti pizzu.Voli se šaliti i zbijati šale.Bauk mu je u obliku nekog velikog feniksa(?!).U stapicu ima ljusku zmije.Učlanio se u armiju zbog oca, radoznalosti i jer ne podnosi štrebera Harrya i Dumbledora
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Draco Malfoy
Slytherin, šesta godina. Potiče iz veoma uticajne čarobnjačke porodice. Otac mu je smrtonoša, pa se zato i on priključio VA. Ili možda zato što mu se sviđa Maggie? Hm, sigurno je nešto od to dvoje. Mrzi Harrya Pottera i sve iz njegovog društva. Naročito Hermionu. Odlično mu ide Obrana od mračnih sila i Preobrazba. Prednosti su mu svakako pouzdanost i pokvaren mozak :=), a dosta je dobar i u metloboju. Igra na mjestu tragača. Najčešće se može vidjeti u društvu svojih gorila, Crabbea i Goylea.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Rosilyn Olsen
Ona je mozak ekipe. Na godini je sa Malfoyem. Njih dvoje su krvni neprijatelji, što često stvara nesuglasice u armiji. Pridružila se VA jer ne podnosi Dumbledorea, Harrya i sve ostale u vezi s njima. Ima sposobnost da predviđa događaje, što je veoma korisno. Veoma je dobra u travarstvu i pravljenju napitaka, a ne podnosi Skrb za magična stvorenja. Veoma je živčana i lako plane, naročito kad je zovu Rose.
Image Hosted by ImageShack.us
Ozana Valent
Na sedmoj je godini u Hogwartsu,Griffindor.Voli sve predmete osim Povijesti magije.
Pridružila se armiji kao dvostruki špijun jer ne želi izdati Hogwarts i prijatelje.Mrzi smrtonoše jer su joj
ubili tetu koju je jako voljela.Dobra je s Potterom.Ne voli da ju se zove Ozana,pa ju prijatelji zovu Ozzie,a profesori Valentica.

(NE)PRIJATELJI

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Voldemort
Osnivač armije, koja po njemu nosi ime. Ima troje djece, tri nasljednika, Marca, Maggie i Amandu. Amanda i Maggie su sestre blizanke, a majka im je Lujiza Brown, dok je Marco Maggien i Amandin polubrat, sin Rebece McGurr. Jedan je od najvećih crnih čarobnjaka u posljednjih sto godina. Nasljednik je Salazara Slytherina. Pravo ime mu je Tom Marvolo Riddle. Njegovi sljedbenici se zovu smrtonoše, a njegov znak nazivaju tamni znamen (u obliku je kosturske glave iz čijih usta izlazi zmija). Želi postati besmrtan, pa zato stvara horkrukse. Najveći neprijatelj mu je Albus Dumbledore. Većina čarobnjaka se ne usudi izgovoriti njegovo ime. Prije 14 godina, u namjeri da ubije Harrya Pottera, izgubio je svoje moći. No vratio ih je natrag ovo ljeto, ali ipak nije uspio ubiti Harryja Pottera, koji ga, po proročanstvu, jedini može uništiti.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Lujiza Brown
Jedna od najvećih crnih vještica. Ima dvoje djece, dvije kćeri blizanke: Amandu i Maggie. Donedavno je bila zatvorena u podzemnoj tamnici Bastilli, no uz pomoć svog "prijatelja" lorda Voldemorta uspijela je pobjeći. Trenutno stanuje u njegovom dvorcu, i poučava Amandu, Maggie i Marca crnoj magiji. Njezin cilj nije besmrtnost. Ona želi od svakog nečistokrvnog čarobnjaka učiniti bezjaka, u čemu je Voldemrot podupire. Zapravo,njih dvoje nastoje tako osvojiti svijet, a Marco, Maggie i Amanda trebaju biti njihovi nasljednici. Posjeduje dio moći zle vještice Innocent koja je živjela prije 500 godina.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Albus Dumbledore
Najveći neprijatelj lorda Voldemorta. Osoba za koju bi mnogi rekli da zna sve, ali to nije točno. Ravnatelj je čarobnjačke škole Hogwarts. Nosilac Merlinova velerda. Ove godine nastoji uvjeriti svijet da se lord Voldemort doista vratio, ali mu većina čarobnjaka ne vjeruje. Ima mnogo problema s Ministarstvom magije. Albus Dumbledore je možda velik i jak čarobnjak, ali nije spreman nositi se s Voldemortovom armijom.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Severus Snape
Profesor Čarobnih napitaka u Hogwartsu. Ili ipak ne... On je, zapravo, jedan do najvećih smrtonoša. Doušnik je u Hogwartsu, i za svoj posao je bogato nagrađen. Albus Dumbledore i lord Voldemrot mu vjeruju, no koji od njih dvojice se prevario u njemu?
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Harry Potter
Sin Lilly i Jamesa Pottera, dvoje sjajnih čarobnjaka. Poznat je i kao Dječak Koji Je Preživio. Pohađa Hogwarts, na petoj je godini, u domu Godrica Gryffindora. Prije 14 godina,kad je Harry bio tek jednogodišnja beba, lord Voldemort mu je ubio roditelje, ali nije mogao ubiti njega. Lilly Potter umrla je da zaštiti svog sina. Sve što je Harryju ostalo za spomen na tu noć je munjeviti ožiljak na čelu dok su se moći lorda Voldemorta izgubile. Harry se već nekoliko puta sukobio s Voldemrotom, ali je svaki put izvukao živu glavu. Harrya bi bilo lijepo imati na našoj strani, ali on nam se neće baš tako lako pridružiti.Možda je baš to njegova najveća pogreška...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Isabell Black

P.S. Ko želi da piše na blogu, neka ostavi email adresu i poslaću mu username i lozinku.
Ko želi da ga ubacimo u priču, neka ostavi opis u komentarima.