Voip

petak, 06.06.2008.

InterVoIP ... Novi Finarein VoIP

Image and video hosting by TinyPic

Od danas smo «bogatiji» za još jedan klon. Ovaj put je to Finarein Voip program InterVoip. Po mogućnostima, ništa novo ni posebno, ali.....cijene..... Cijene su zaista više nego povoljne. Nema Free dana, što je u neku ruku i bolje, ali su cijene zaista ok i mislim da će, u koliko ne dođe do nekih promjena, ovaj program postati jedan od vodećih među ostalim Voip programima.
Za uplatu su na raspolaganju uobičajeni načini plaćanja, samo obratite pažnju na to da u koliko ste za uplatu na nekom Betamaxovom VoIPu već koristili kreditne kartice, PayPal ili MoneyBookers, ne bi smjeli koristiti iste načine plaćanja na InterVoipu. Najsigurniji način, je uplata preko resellera.
Inače, InterVoip podržava SIP i codecs G.711, G.726, G.729, G.723, GSMFR, opciju Phone2Phone, SMS.
Najznačajnija prednost ovog VoIP programa je niska cijena poziva, te se nadam da neće doći do promjena cijena.
U koliko dođe do bilo kakvih promjena, bi će objavljene na ovim stranicama .

Nadopuna:
Kod poziva Phone2Phone konekcija se naplaćuje 5ct.

11.06.08 Ipak je došlo do manje korekcije cijene poziva prema fiksnim linijama HR. Nova cijena je 1ct/min.

17.06.08 Postupno dolazi do korekcija cijena, prema dosta država, pa tako i prema fiksnim telefonima Srbije. Trenutna cijena je 2,5ct/min.

Unatoč vrlo povoljnoj cijeni poziva prema mobilnim mrežama HR, veza je u više navrata bila toliko loša da nije za upotrebu. Pozivi prema fiksnim brojevima su OK.
S obzirom da je ovo novi program, u fazi uhodavanja, vjerujem da će uskoro riješiti problem loše veze prema mobilnim mrežama HR.

26.06.08 Betamaxov tim je sredio problem sa lošom kvalitetom mobilnih veza u HR. Sad rada sasvim prihvatljivo, tako da s obzirom na cijenu od 4ct/min, Intervoip zauzima jedno od vodećih pozicija u Voip telefoniji.

- 22:09 - Komentari (5) - Isprintaj - #