Image Hosted by ImageShack.us

...nije sramota usrati se, sramota je prduckati!

08.03.2006., srijeda

Glupi sexualni zakoni


U Oblongu (Ilinois), zakonski je kažnjivo voditi ljubav za vrijeme lova ili pecanja na dan vašeg vjenčanja.

U Aleksandriji (Minesota), ni jedan čovjek ne smije voditi ljubav sa ženom ako mu dah zaudara na bijeli luk, crni luk ili sardinu. Ako žena zatraži, zakon nalaže da čovjek mora oprati zube.

U Amesu (Iova), muž, nakon sexa sa svojom ženom, ne smije popiti više od tri gutljaja piva dok jos uvijek leži u krevetu sa njom ili dok je drži u naručju.

U Bozemanu (Montana), postoji zakon koji zabranjuje svaku seksualnu aktivnost između osoba suprotnog spola u dvorištu kuće, nakon zalaska sunca - ako su goli. Očigledno je da su ljudi koji nose čarape za vrijeme sexa i pederi oslobođeni ovog zakona.

U Siux Falsu (Južna Dakota), svaka hotelska soba mora imati dva kreveta. Ako par iznajmljuje sobu na jednu noć, između kreveta mora biti bar pola metra prostora, a sex na podu između kreveta je zabranjen.

U Hastingsu (Nebraska), svaki gost u hotelu mora dobiti čistu i ispeglanu košulju za spavanje. Ni jedan par ne smije spavati zajedno gol, niti smije voditi ljubav ukoliko ne nosi tu majicu koju su dobili na recepciji.

U Newcastlu (Wioming), postoji specijalna naredba koja izričito zabranjuje sex unutar velikog frižidera za meso, koji ima svaki restoran.

U Ilinoisu, državni zakon propisuje svim neženjama da prilikom razgovora sa neudanim ženama moraju se predstavljati kao "master" a ne kao "mister".

U Norfolku (Virdžinija), ni jedna žena se ne smije pojaviti na ulici, a da ne nosi steznik. Postojao je i specijalni službenik - inspektor za steznike.

U Merivilu (Misuri), sa druge strane, nošenje steznika je zabranjeno. U objašnjenju stoji: " Normalnom Američkom muškarcu ne smije se uskratiti zadovoljstvo gledanja zaobljenog, nesputanog ženskog tijela ".

U Kuer d'Alenu (Idaho), zakonom su zaštićeni parovi koji vode ljubav u autu. Policajac ne smije jednostavno prići i pokucati na prozor. Ukoliko postoji i najmanja sumnja da se u autu vodi ljubav, mora policijskim automobilom stati na pristojnoj udaljenosti, zatrubiti tri puta, a onda sačekati otprilike dvije minute prije nego što priđe autu.

U Heleni (Montana), žena ne smije plesati na stolu u salunu ili baru ukoliko na sebi nema bar 500g odjeće.

U Liberti Korneru (New Jersi), zabranjeno je da ljubavnici zatrube dok vode ljubav u parkiranom autu.

U Karlsbadu (New Meksiko), zabranjeno je da parovi vode ljubav u parkiranom vozilu za vrijeme pauze za ručak na poslu, osim ako na prozorima vozila imaju navučene zastore.

U Floridi, ako ste neudana ili razvedena žena ili pak udovica, ne smijete skakati padobranom subotom poslijepodne.

U Termontonu (Utah), ženama je zabranjeno voditi ljubav sa muškarcima dok se voze bolničkim vozilom. Ako uhvate ženu kako to radi, bit će optužena za sexualno zlostavljanje, i njeno ime bit će objavljeno u lokalnim novinama. Ništa od ovoga ne važi za muškarce.

<< Arhiva >>