STUDENTSKI VESLAČKI KLUB RGN FAKULTETA

srijeda, 04.06.2008.

13. Sveučilišna trka osmeraca & 12. Tradicionalni roštilj

Muški osmerac v.k. RGN-a

DOMAGOJ ŽVKOVIĆ - štroker, NIKOLA MARKIĆ - 7, DARI ŽUVELA - 6, DAVOR ČULIĆ - 5, MARIO FERENČAK - 4, BOGDAN JANJANIN - 3, GORAN SARAJLIĆ - 2, JOSIP ŽUPAN 1, MARTINA MARTINOVIĆ - kormilar


Dana 31.05.2008. bio je veliki dan za naš Klub. 13. Sveučilišna trka osmeraca & 12. Tradicionalni roštilj manifestacije za koje se naši studenti pripremaju tokom cijele godine.

Dečki pred polazak

Pred polazak

Dečki su zauzeli odlično 5. mjesto u B-finalu sa vremenom 7:35 po jakoj kontri, a rezultat bi bio puno bolji da se nisu odazvli zovu struke i tako u pri kraju trke otišli zaorati obalu kako bi je proširili. Za sve je krivo neispravno kormilo i kobilica. Još smo i dobro prošli jer nas je samo velika prisebnost spasila od veće štete. Tipično rudarski.

Proširenje obale rudarskim zahvatom

Proširenje obale rudarskim zahvatom

Cure pohvaljujemo na nastupu, premda je njihov nastup trebao bit van konkurencije, a za to snosi odgovornost naš El Presidente.
Pohvaljujemo i naše vjerne navijače i kolege s faksa i naše bivše studente veslače koji su se odazvali našem roštilju i zdušno nas bodrili na tribiniama uz veliku bakljadu.

Naši navijači

Transparenti na tribini

Poslje smo svi uživali u roštilju s našim prijateljima sa Agronomije, Geodezije, Hrvatskih studija, Šumarstva, Učiteljskog fakulteta, FER-a, FSB-a, Kineziologije, FIlozofije i PMF-a.


Kućica za roštilj i logistika

Ispeklo se oko 50 kg mesa i popilo oko 30 gajbi pive, te su nas naše kolege pohvalili na dobroj organizaciji. Uz nogomet i izlažavanje na dekama druženje se nastavilo do kasno u noć.

Druženje

Druženje

Drago nam je kako smo sudjelovanjem na Sveučilišnoj trci i održavanjem Tradicionalnog roštilja uspjeli prebroditi ovu godinu koja je bila iznimno teška za studentsko veslanje i gdje je broj ekipa značajno smanjen, što će nam biti daljni potacaj da razvijamo veslanje na našem fakultetu i ostvarivanju zacrtanih ciljeva prije svega kupnja veslačkog osmerca.

Posebne pohvale upućujemo RGN fakultetu na čelu s dekanom prof. dr. sc. Goranom Durnom koji su pomogli pri realizaciji 12. Tradicionalnog roštilja kao i potpori koju pružaju veslanju na RGN fakultetu.
Zahvaljujemo se i našem prvom predsjedniku Petru Galoviću na pruženoj potpri.
Zahvaljujemo i prorektoru Sveučilišta prof. dr. sc. Tonku Ćurku koji nas je primio u Rektoratu Sveučilišta i tom prilikom nam uručio potpise o sudjelovanju na Sveučilišnoj regati.

Svi na okupu

Svi na okupu




- 15:26 - Komentari (5) - Isprintaj - #