nedjelja, 09.10.2011.

Sex, brak, varanje...

Nikada nisam uspio da shvatim povezanost emocija, seksa i varanja kod udanih zena, i kako s godinama postanu lajave o tome. Obzirom da dosta mojih poznanica ljepseg spola nosi burmu oko prsta po nekoliko godina, rijesio sam da provedem malu anketu u svrhu opceg dobra i vlastite edukacije. Iznenadjen sam komentarima iz prostog razloga – svi su aludirali na isto, jedino su nijanse bile razlicite.


Tako, eto, dodjoh do spoznaje da nakon godina provedenih skupa, onaj ljepsi spol postaje imun na samu nasu pojavu – ne treba da napominjem da reakcije u juznijem dijelu tijela ne samo da se ne pojavljuju, nego i ako ih je uopce bilo, nestanu pri sami spomen „zakuhtavanja situacije“, a nerijetko i na sami spomen nas. E sad, jasna stvar da godine nose svoje, i da strast vremenom prestaje da plamsa, ali da se fitilj potpuno ugasi, ne mogu da shvatim.


Razlozi koje su pripadnice ljepseg spola navele za gasenje fitilja su razno razni, ali debelo vodi nezadovoljstvo u krevetu (citaj odnos koji traje 2-4 minute – nijedna nije navela da traje duze ?!?). Drugo mjesto osvaja nas odnos prema njima (citaj kad napokon shvati za kakvu se svinju udala). Ovaj odnos jos i mogu da provarim nekako, ljudi u braku se vremenom opuste i ponasanje pocne da se mjenja, ali nezadovoljstvno nikako ne mogu da progutam. Davno smo odmakli od doba kada si odabranicu moago da vidis samo na seoskim sajmovima i da je eventualno povatas u onih 5 minuta slobodne u nekom polju prije/poslije mise, te gdje si je dovodio je u svoju kucu „neostecenu“. Sljedeci zapad, poceli smo i mi da pratimo kulturu i sve to da isprobavamo prije, sto znaci svatko zna u sta se upusta stupanjem u brak, barem sta se kreveta tice. Znaci ona je bila nezadovolja i prije braka, a opet je odlucila da burmom okiti prstenjak. Ili jos gora solucija, bila je nezadovoljna cijelo vrijeme i nije ni pokusala to da promjeni.


Ali hajde, recimo da mogu da provarim razloge gasenja fitilja, no gdje su druge stvari. Kao npr. kao muskarac kako se postaviti u takvoj situaciji? Ako, recimo, hoces da imas odnose, jer jebiga, gledajuci realno tebi je dobro i u tih 2-4 minute, ona to obavlja samo da te skine sa dnevnog reda. Ako neces (jer ti je kao bitno da je i njoj dobro), onda si svinja koja joj nabija komplekse i pocne da izmislja razno razne stvari tipa – nisam ti dovoljno lijepa, nisam ti privlacna, sigurno trosis neku drugu, itd, itd. Zadnji scenarij – ti hoces, ona odbija, i onda se cudi sto onaj kompleks – sigurno trosis neku drugu – postaje istina. E sad, ne kontam fazon – ti ga neces, pomisao na njega u seksualnom smislu ti se skoro pa gadi, a problem je kada neka druga pocne da ispunjava tvoju obavezu. A da je doveo kucnu pomocnicu ili dadilju da te malo zamijeni, nebi se uopce bunila....

| 03:48 | Komentiraj (40) | Print this! | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Snježani:


U početku je bilo...
ovo sada je zapravo jos početak.
Zavrsetak prve stranice uvoda.
Čak ni očekivanje nije završeno.
Zapravo, možda se proteže sve do zadnje stranice
izdaha.
Sad smo na pocetku
uzdaha..

Pjesma za nas dvoje:


Znam,
mora biti da je tako:
nikad se nismo sreli nas dvoje,
mada se trazimo podjednako
zbog srece njene
i srece moje.
Pijana kisa siba i mlati,
vrbama vetar cupa kosu.

Kuda cu?
U koji grad da svratim?

Dan je niz mutna polja prosut.

Vucaram svetom dva prazna oka
zurim u lica prolaznika.
Koga da pitam,gladan i mokar,
zasto se nismo sreli nikad?

Il je vec bilo?
Trebao korak?
Mozda je sasvim do mene dosla.
Al' ja,
u krcmu svratio gorak,
a ona
ne znajuci-prosla.

Ne znam.
Ceo svet smo obisli
u zudnji ludoj
podjednakoj,
a za korak se mimoisli.

Da,mora da je tako....

Car Business