Pitanja i odgovori - Stranica za upoznavanje

subota , 22.12.2018.

Pročitati prije postavljanja upita










Click here: Pitanja i odgovori






Iz padajućeg izbornika odaberite jedno od ponuđenih područja na koje se upit odnosi. Odgovore nećete zaprimiti na svoju adresu e-pošte koju ste ostavili u obrascu već ćete, nakon što bude dovršen, u automatski generiranoj poruci dobiti obavijest s poveznicom putem koje ćete direktno pristupiti odgovoru na stranici. Ukoliko se Vaše pitanje odnosi na nekoliko područja, višestrukim odabirom odaberite sva područja koja će se u pitanju pojaviti.



Pitanja i odgovori

U padajućem izborniku će se pojaviti svi trenutno aktualni natječaji i jedino za njih na ovom mjestu možete postavljati upit. Napomena: Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ne mogu davati svoje mišljenje o prihvatljivosti pojedinog potencijalnog korisnika, prihvatljivosti projekata odnosno pojedine vrste ulaganja. Napomena: Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ne mogu davati svoje mišljenje o prihvatljivosti pojedinog potencijalnog korisnika, prihvatljivosti projekata odnosno pojedine vrste ulaganja.



Pitanja i odgovori

Pročitati prije postavljanja upita - Poštovani, U nastavku donosimo kratku uputu vezanu uz sustav pitanja i odgovora.



Pitanja i odgovori

Poštovani, U nastavku donosimo kratku uputu vezanu uz sustav pitanja i odgovora. Prije postavljanja upita Na stranici objavljuju se odgovori na upite vezane uz pojedini natječaj. Kako postoji mogućnost da smo ranije zaprimili upit sličan Vašem, molimo Vas da uz pomoć tražilice upišete pojam koji bi se pojavio u Vašem upitu, te da provjerite nije li na takav upit već odgovoreno. U padajućem izborniku će se pojaviti svi trenutno aktualni natječaji i jedino za njih na ovom mjestu možete postavljati upit. Iz padajućeg izbornika odaberite jedno od ponuđenih područja na koje se upit odnosi. Ukoliko se Vaše pitanje odnosi na nekoliko područja, višestrukim odabirom odaberite sva područja koja će se u pitanju pojaviti. Odgovaranje na upite Nakon što postavite upit i nakon što isti bude uvršten u našu bazu podataka, zaprimit ćete obavijest o tome. Odgovore nećete zaprimiti na svoju adresu e-pošte koju ste ostavili u obrascu već ćete, nakon što bude dovršen, u automatski generiranoj poruci dobiti obavijest s poveznicom putem koje ćete direktno pristupiti odgovoru na stranici. Napominjemo kako se, u skladu s odredbama navedenim uz svaki pojedini natječaj, jedino odgovori na upite koji su postavljeni na ovaj način, kao i odgovori objavljeni na mrežnoj stranici smatraju službenim. Napomena: Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ne mogu davati svoje mišljenje o prihvatljivosti pojedinog potencijalnog korisnika, prihvatljivosti projekata odnosno pojedine vrste ulaganja.



Pitanja i odgovori o džinnsko-šejtanskom svijetu
U padajućem izborniku će se pojaviti svi trenutno aktualni natječaji i jedino za njih na ovom mjestu možete postavljati upit. Poštovani, U nastavku donosimo kratku uputu vezanu uz sustav pitanja i odgovora. Iz padajućeg izbornika odaberite jedno od ponuđenih područja na koje se upit odnosi. Prije postavljanja upita Na stranici objavljuju se odgovori na upite vezane uz pojedini natječaj. Odgovaranje na upite Nakon što postavite upit i nakon što isti bude uvršten u našu bazu podataka, zaprimit ćete obavijest o tome. Odgovore nećete zaprimiti na svoju adresu e-pošte koju ste ostavili u obrascu već ćete, nakon što bude dovršen, u automatski generiranoj poruci dobiti obavijest s poveznicom putem koje ćete direktno pristupiti odgovoru na stranici. Ukoliko se Vaše pitanje odnosi na nekoliko područja, višestrukim odabirom odaberite sva područja koja će se u pitanju pojaviti. Kako postoji mogućnost da smo ranije zaprimili upit sličan Vašem, molimo Vas da uz pomoć tražilice upišete pojam koji bi se pojavio u Vašem upitu, te da provjerite nije li na takav upit već odgovoreno.

[Saznaj kako locirati osobu pomocu mobitela! Radi 100%!|Jebacina u dvoje|SMS poruke za devojku]






Oznake: pročitati, prije, postavljanja, upita

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.