četvrtak, 25.12.2008.

Sretan Božić Hyvää joulua Merry Christmas Feliz Navidad Buon Natale God jul Veselé vánoce Giáng sinh Vui v» Joyeux Noël Frohe Weihnachten Bon Nadal Feliz Natal Vesel božič Vrolijk kerstfeest


25.12.2008. u 22:21 • 17 KomentaraPrint#

četvrtak, 18.12.2008.

Laura sretan ti tvoj 5. rođendan!

Nakon Zare, došao je i red na Lauru.

Doduše, Laura se rodila puno prije Zare, na Svetu Luciju, bila je isto subota, i isto je sijalo sunce, samo nije bilo ovako toplo kao ove godine.

Oni koji nas prate od samih početaka, mogu primijetiti kako od male bebe postaje prava velika djevojčica, a oni koji su u našoj blizini u zadnje vrijeme mogu čuti kako od slova J nastaje slovo R. Da, da, više se ne zove Laua, nego je Laurrrrrrrrrra, a sestra joj nije više Zaja, nego Zarrrrrrrrrrrra. Sasvim slučajno je prije mjesec dana otkrila RRRRRRRRRRR i sada ga sve češće čujemo. Još uvijek ga nema na svakom pravom mjestu, ali moram priznati da se Laura stvarno trudi svim snagama izgovarati, a kad je dobre volje, sama pronalazi riječi koje u sebi imaju glas R!
Kao što napisah, postala je prava djevojčica koja voli crtati, bojati, pisati, čitati i naravno, igrati se.

Dakle, da se vratimo rođendanu...
Nakon što je Zara prošli tjedan otvorila sezonu, Laura ju je nastavila u petak, 12., proslavom sa svojim prijateljima u McDonalds'u.



Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kada smo došli doma sat vremena smo otvarali poklone, oduševljenju nikada kraja!


Hvala svima na prekrasnim darovima!

Cure su spremne za još jednu proslavu!



Subota je bila rezervirana za malo stariju ekipu, i još par ovih mlađih...


Jan, Emili, velika i mala Laura, a Edvin se skrivao u društvu velikih.

Društvo već standardno, samo što su nam kumovi bili spriječeni, ali nas je zato iznenadila svojim dolaskom Nina iz Karlovca (nju već jako dugo nismo vidjeli).



Torte Free Image Hosting at www.ImageShack.us su bile po narudžbi starije slavljenice - Čizma i Dora.

U nedjelju ujutro, morale smo pripremati novu tortu za popodnevnu family ekipu (one od sinoć su bile tako fine da su se pojele do zadnje mrvice).





I, naravno da smo opet puhali svjećice!



Pa red klope...njamiparty

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...a onda red muzike.


(kao na pravim velikim feštama)
Ove godine proslavu su propustili baka Saja i dida Milovan, jer su baku bolila križa (ipak, njoj su samo 85), a Živko se javio iz Alžira!

Cijela ova velika zbrka završila je proslavom u vrtiću.



I tako, sada odmaramo do sljedećeg feštanja! zujo

DRaga naša LauRa, neka ti je pResRetan tvoj Rođendan! To ti od sRca žele ZaRa, MaRko i SandRa.
Vole te seka, tata i mama!

18.12.2008. u 23:35 • 13 KomentaraPrint#

petak, 05.12.2008.

Zara, sretan ti rođendan!

Eto, napokon je stigao i prosinac, mjesec darivanja. Ali, u našoj obitelji, to je mjesec posebnog darivanja, jer osim onog uobičajenog Svetonikolinjskog, Božićnonovogodišnjeg, naše cure slave i rođendane!

Prije dvije godine, u 14,07, na svijet je došlo ovo malo biće



a pogledajte ju danas...

Njen prvi party u vrtiću cerek





Već 3 mjeseca sama zaspe (bez ikakvog uspavljivanja), otprilike isto toliko je prošlo kada je počela spavati cijelu noć (sa ponekim izuzecima), cici je ostavila prije dva mjeseca i sada ako joj netko spomene imam osjećaj da se iščuđava, zašto bi ona papala cicu! Neko vrijeme, piškila je na tutu, ali zadnjih par dana, odlučila je da to više nije fora, pa su pelene opet u modi. Brblja 100 na sat, ali samo kada to njoj odgovara, glupira se, raste, veseli se, svađa sa starijom sestrom (uglavnom zbog mame i igračaka) i radi "sve što rade mladi njene dobi". Vjerovali ili ne, ali vrti sve redom oko malog prsta - počevši od nas doma, pa sve do teta u vrtiću. Napravit će neku glupost, i baš u onom trenutku kada kreneš izgrdit ju, ona te milo pogleda svojim palavim okocama, zatrepće njima, nasmiješi se, i hajde ti onada njoj bilo što reci nut! Tako mala, a već ima taktiku za sve! I prije je imala maniju penjanja svugdje, a nekidan je otkrila kako je škalica za pranje zuba, idelana kao ispomoć u penjanju, tako da je sada svugdje prisutna! Kada nešto odluči, to će biti tako ili nikako! Zaguljen karakter, nema šta! (Pitam se, na koga? rolleyes) Sušta suprotnost Laure. Nikada mi jedna stvar neće biti jasna - dvoje djece, od istih roditelja koji ih jednako odgajaju, jednako postupaju sa objema, a one nebo i zemlja! Ali kakva god bila, naša je i mi ju neizmjerno volimo!

Nakon proslave u vrtiću, slijedila je mala zabava doma (sa bakom i didom i Tanjom)

maminih ruku djelo
Zara jako voli crtiće, a kao što se vidi iz priloženog, jedan posebno. I sad, svatko bi pomislio da joj je Peppa Pig najdraži lik, ipak je ona glavna junakinja istoimenog crtića, ali ne, Zari je to George, Peppin mlađi brat. Gdje god vidi prase, sliku svinje, njoj je to "Dodž". Pa je tako i torta morala biti na Dodža.

Puno zraka je potrebno da bi se ugasile dvije svjećice...


...mljac, baš je fin ovaj Dodž!


Draga, Zara, sretan ti tvoj 2. rođendan!
Vole te seka, tata i mama!

Sretan rođendan, želimo i rođakinji Ivani, frendu iz rodilišta Filipu, i Katji i Matei, curicama mamine prijateljice iz djetinjstva, koji su svi rođeni isti dan u samo par sati razlike!

A priča o rođendanu? Nastavlja se već idućeg vikenda, kada će Laura napuniti 5 godina i kada ćemo sa našim najmilijima puhati ukupno 7 svjećica (nekoliko puta...)!



05.12.2008. u 23:37 • 14 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?



Pošta za Vidoviće


na blogu

Ovoliko puta ste do sada pogledali naš blog.
Counter