Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vidovicfamily

Marketing

Zara, sretan ti rođendan!

Eto, napokon je stigao i prosinac, mjesec darivanja. Ali, u našoj obitelji, to je mjesec posebnog darivanja, jer osim onog uobičajenog Svetonikolinjskog, Božićnonovogodišnjeg, naše cure slave i rođendane!

Prije dvije godine, u 14,07, na svijet je došlo ovo malo biće



a pogledajte ju danas...

Njen prvi party u vrtiću cerek





Već 3 mjeseca sama zaspe (bez ikakvog uspavljivanja), otprilike isto toliko je prošlo kada je počela spavati cijelu noć (sa ponekim izuzecima), cici je ostavila prije dva mjeseca i sada ako joj netko spomene imam osjećaj da se iščuđava, zašto bi ona papala cicu! Neko vrijeme, piškila je na tutu, ali zadnjih par dana, odlučila je da to više nije fora, pa su pelene opet u modi. Brblja 100 na sat, ali samo kada to njoj odgovara, glupira se, raste, veseli se, svađa sa starijom sestrom (uglavnom zbog mame i igračaka) i radi "sve što rade mladi njene dobi". Vjerovali ili ne, ali vrti sve redom oko malog prsta - počevši od nas doma, pa sve do teta u vrtiću. Napravit će neku glupost, i baš u onom trenutku kada kreneš izgrdit ju, ona te milo pogleda svojim palavim okocama, zatrepće njima, nasmiješi se, i hajde ti onada njoj bilo što reci nut! Tako mala, a već ima taktiku za sve! I prije je imala maniju penjanja svugdje, a nekidan je otkrila kako je škalica za pranje zuba, idelana kao ispomoć u penjanju, tako da je sada svugdje prisutna! Kada nešto odluči, to će biti tako ili nikako! Zaguljen karakter, nema šta! (Pitam se, na koga? rolleyes) Sušta suprotnost Laure. Nikada mi jedna stvar neće biti jasna - dvoje djece, od istih roditelja koji ih jednako odgajaju, jednako postupaju sa objema, a one nebo i zemlja! Ali kakva god bila, naša je i mi ju neizmjerno volimo!

Nakon proslave u vrtiću, slijedila je mala zabava doma (sa bakom i didom i Tanjom)

maminih ruku djelo
Zara jako voli crtiće, a kao što se vidi iz priloženog, jedan posebno. I sad, svatko bi pomislio da joj je Peppa Pig najdraži lik, ipak je ona glavna junakinja istoimenog crtića, ali ne, Zari je to George, Peppin mlađi brat. Gdje god vidi prase, sliku svinje, njoj je to "Dodž". Pa je tako i torta morala biti na Dodža.

Puno zraka je potrebno da bi se ugasile dvije svjećice...


...mljac, baš je fin ovaj Dodž!


Draga, Zara, sretan ti tvoj 2. rođendan!
Vole te seka, tata i mama!

Sretan rođendan, želimo i rođakinji Ivani, frendu iz rodilišta Filipu, i Katji i Matei, curicama mamine prijateljice iz djetinjstva, koji su svi rođeni isti dan u samo par sati razlike!

A priča o rođendanu? Nastavlja se već idućeg vikenda, kada će Laura napuniti 5 godina i kada ćemo sa našim najmilijima puhati ukupno 7 svjećica (nekoliko puta...)!





Post je objavljen 05.12.2008. u 23:37 sati.