videlina katastrofa

jako bitno za znati:

koji me znaju znaju da me (i ono sto pisem) ne treba bas shvacat najozbiljnije. a za ostale me ionako briga :P

ja..? 22. god, bivsa plavusa, studentica kojoj se vise ne da pretjerano studirati, nekad strastvena igracica wowa, a onda prestala, ali sad opet pocela i zivotni san mi i dalje bit programer za blizzard. kad mi se ne da ucit i Braco igra wow pisem blog :P

inace, moj prvi pravi (i skoro pa jedini) blog se moze pronaci na videl.mojblog.hr



jos bitnih cinjenica:

osobe koje makar jednom negdje u nekom postu spomenuh

Ivek - onaj koji me nikad ne napusta iako ga ja u zadnje vrijeme intenzivno zanemarujem. kostao me 149kn i smatram da je vrijedio svake lipe. ponekad mi cak malo zao sto ga ne koristim vise tako cesto.

Netko - moj personalni omiljeni ferovac (s malim f, a za ostalo se ne namjeravam izjasniti). razlog zasto toliko zanemarujem Iveka. jednostavno nemam dovoljno vremena za obojicu, a Netko se ipak moze i tipkat sa mnom ;D

Sunce - jer zna sjajit i jace od zarulje. inace do nedavno imao prosjek 5.0, ali kako mu je krenulo na ljubavnom planu morao je prihvatiti jednu 4 (Suncetova kriva).

Ferovac - meni drag frend s fera (neocekivano). davala sam mu moralnu potporu pri nasem prvom odlasku u sex shop.

Braco, Majka i Tajo - neke poznajem od svog, a jednog od njegovog rodenja. inace se mora priznat da imaju stvarno originalne nadimke na ovom blogu

Gigi - jer se ona negdje tako potpisala. meni jako draga frendica iz srednje

Pero - jer.. mislim da se ona tako najcesce potpisuje. frendica iz osnovne

DTF - jer se on tako potpisuje. svima odbija reci sto bi to trebalo znaciti. inace nije u vezi s Zekom.

Zeko, Tara, Pepa - vlasnica, njena prije sterilizacije jako napaljena zecica i njena hrvatska ovcarica (od Zeko - ne Tare)

Imzinator oliti Imzi - bivsi prijatelj s povlasticama s faxa

< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (2)
Ožujak 2009 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (4)
Kolovoz 2007 (6)
Srpanj 2007 (7)
Lipanj 2007 (9)
Svibanj 2007 (4)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (8)
Veljača 2007 (10)
Siječanj 2007 (9)
Prosinac 2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

izdvojena obavezna literatura

onima kojima toliko dosadno da ne znaju sto ce sa sobom ovdje dajem mogucnost citanja nekih boljih starijih postova:

savrseno musko - koje osobine moj savrsen muskarac treba posjedovati

zlocin iz strasti - pijanka i sto je bilo poslije

iscrpan izvjestaj cijele veceri - o striptizu i sto je bilo poslije

realne funkcije koje ne volim - matematicki opis nekih meni ne tako dragih osjecaja

zasto upisati fiziku na pmfu - ono sto je zgodno znati prije nol upisete ovaj fax

blog webfestivl - pismo kojim sam se umalo prijavila na doticni

izvjestaj s medunarodne konfere..ääh.. utrke biciklama - opis vikenda provedenog u Karlovcu

alzheimer - rijec-dve o Suncu kao takvom

15.01.2008., utorak

magnetna cistoca

postala sam ovisna o pranju kupatila. na zalost samo svog tako da ne radim kucne posjete. bar ne kako bih ocistila kupatilo. prije koji tjedan me uhvatilo, ocistih tih 10m2 i bas mi bilo zakon kako je sve bilo shiny. par dana je ostalo takvo, a onda se pocelo jace primjecivati da osim mene to kupatilo koriste i 2 muske osobe. koje nisu bas nuzno ovisne o ciscenju. i tako ga ja ocistih ponovo. ali to je bilo tek toliko da se pipe ponovno zasjaje. dakle nista sto bi se nekakvom opsesijom nazvati moglo. sada me nije bilo 5 dana doma i prvo sto napravih kada udoh u kupatilo je bilo da se popisah. naravno, ipak priroda prva. pri pranju ruku primjetih nedostatak sjaja te ga odlucih vratiti. jer to moja pipa zasluzuje. i kada smo vec kod pipe za lavabo, zasto ne i onu od kade malo zashinyti? a onda mi je i glava tusa definitivno usput! za to sve ima 1 rijec: ovisnost.

bijah danas i u shoppingu. prosli nekoliko trgovina - kupili magnetic. taman kada sam pomislila da vise ne postoji magnetic koji je dobar i koji ne posjedujem oni izdaju nove. i koliko god su me "zivot bi bio puno laksi kad ne bi bio tako tezak.", "uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari." itd dobro opisivali, kada sam ugledala "svi imaju pravo na moje misljenje." svijet je stao i znala sam da je taj stvoren samo i jedino kako bi bio namagnetovan na moj radijator.

jer je najbolji povod za jesti nesto slatko kada ti se jede nesto slatko odlucismo navratiti i do moje omiljene slasticarne po moj omiljeni kolac. s ulaza vec nanisanim svoju metu te joj se krenem polako, no odlucno priblizavati. s 2m udaljenosti vidim natpis: "bohem kocka 10kn". opsovah nesto i izidoh van. jos prije 2-3mj ta je cijena bila 8kn i vec onda mi se cinila prevelikom. no moj poriv za slatkim je cesto bio puno jaci od zelje za netrosenjem novaca pa se jos nije desilo da sam ja zakoracila u tu slasticarnu i da nisam makar sladoled pojela. ali 10kn! pa ja za 30kn doma napravim cijelu tepsiju! a ne pisljivih 5*5*4cm. zajebi to. za te novce smo popili radije shake u mkdonaldsu. ce oni mene htjet pljackat! ne vise!

poruka dana:
i vi imate pravo na moje misljenje.

09.01.2008., srijeda

ruzno je. zato odlazim.

ide mi na kurac ovaj novi dizajn naslovnice mojbloga. zivcira me. ludim vec ionako jer imam posla preko glave a osoba s kojom moram napisati seminar mi se ne javlja. niti to sto pisem ne kuzim pol posto. i onda me 2. odredena osoba ide ispitivati i propitkivati i jel bih ja mogla provjeriti samo na brzinu taj kod jer se njemu ne kompajlira, a ne zeli biti nepravedan i skidat bodove bez veze, a mene zivo zaboli za te bodove. i onda jos ja to i iskompajliram i naravno da ni meni ne radi, ali on i dalje. aaaaa! i onda hocu svoje frustracije istipkati na blogu kad ono opet se otvara ova mrtvacka stranica na kojoj mi i dalje fino pise "dobrodosao videl". sto sam ja? on? ili ono? pa da sam dobrodosao. sto zene tu nisu pozeljne?

i i dalje mi sa strane pise popis postova "pon 00:18 | videl". a kad sam ga ja to objavila? ove godine? prosle? pretproslog milenija? naravno da bi to bilo tako tesko jos nadopisati. a i ionako nije ni bitno. bitnije da znam da je zadnji post napisan u ponedjeljak u 00:18. i da sam ga ja napisala. jer sto ako nisam svoj zadnji post ja napisala? kretenizam doveden do vrhunca.

i kad kliknem enter u ovom novom novom najnovijem genijalno dobrom alatu za pisanje posta dal mi on to zapise ko enter? naravno da ne. zapise ga ko paragraf. ali ja ne zelim jebeni novi paragraf. ja hocu enter. i sto onda ja moram radit? kada natipkam post moram otic na source kod da izbrisem sve paragraf tagove i stavm br-ove umjesto njih. znate koliko je to zabavno?

i onda se jos netko pita zasto ne pisem bas u zadnje vrijeme. ja se ne pitam. i sto je najgore cim su promjenili izgled u ovaj super fancy kul izgled odmah sam se bunila. naravno da se dizajn nije promijenio. ali to nisam ni ocekivala. znala sam da kako je netko odlucio da mora naslovnica izgledati gore od stranice random pogrebnickog drustva to tako mora bit. ali sam se nadala da ce mi bar onaj jebeni datum postavit tamo. odgovor na mejl je stigao iznimno brzo. i cak me uvjerio da im jos dam par dana da srede sve "buggove". i dala sam im koji dan. nisam nista o tome tipkala. u meduvremenu je proslo vise od mjesec dana i jos uvijek nema tog prokletog datuma. jer je nebitan. jer kada te netko pita kada ti je npr rodendan ti neces odgovoriti s "15.6." nego s "cetvrtak".

a dizajn su ovakav ostavili valjda u nadi da ce vec neki depresivni tinejđer dok tipka post u ovom veselom okruzenju jos vise pasti u depresiju i ubiti se. to bi bio publicitet. mozda bi onda mojblog.hr postao poznatiji od blog.hr! jer to im je cilj od davnine. pokusali su ga postici time da mu budu alternativa. i to bolja alternativa. medutim onda se pojavio netko pametan i reko: "ma zajebi ti to - ajmo mi postat isti ko blog.hr samo ruzniji!", a ostatak urednika ocito objerucke tu ideju prihvatio.

i jer su tako lijepu naslovnicu napravili odlucili su da svi imaju nesto od toga. zato se sada na svakom blogu komentari otvaraju u posebnom prozorcicu s kojim dizajnom? onim u kojem je i post pisan? neeeeee! pa to bi bilo ruzno! konzistentnost.. ko je jos za to cuo? komentari se moraju pokazivati u prekrasnom samoubojilackom stilu. tako valjda i one teroriste nagovore da se dignu u zrak.

mojblog.hr gadis mi se. sljedeci put kada budem pisala post najvj cu otvorit naslovnicu kako bih se ulogirala i cim me odusevi ova simfonija boja zatvorit cu ga i nikad se ne vratiti.

i ako vam se cini da sam ovo natipkala blago ljutita, varate se. jako sam gnjevna. i ne, nisam jos gotova s pljuvanjem po mojblogu. ali moram dalje pisat o usporedbi bind9 i ms dns serveru tako da nemam vremena.

bez poruke dana.

ali zato s dodatkom: ne samo da mi nece upisivati moje entere nego paragrafe nego i kada ja ispravim sve te paragrafe u entere on meni mora vratiti paragrafe. ali ja ne zelim paragrafe. ja hocu jebene entere. i onda mi jos nece ni objavit post jer nema utipkanog naslova. a znate koliko je polje za upis naslova i gdje je smjesteno? mislite da je lijepo veliko i lako uocljivo? a sad promislite jos jednom. odlazim s mojbloga i ne vracam se.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

dizajn napravila videl. vlastorucno. ukoliko u vasem pregledniku ne izgleda savrseno imate krivi preglednik.