videlina katastrofa

jako bitno za znati:

koji me znaju znaju da me (i ono sto pisem) ne treba bas shvacat najozbiljnije. a za ostale me ionako briga :P

ja..? 22. god, bivsa plavusa, studentica kojoj se vise ne da pretjerano studirati, nekad strastvena igracica wowa, a onda prestala, ali sad opet pocela i zivotni san mi i dalje bit programer za blizzard. kad mi se ne da ucit i Braco igra wow pisem blog :P

inace, moj prvi pravi (i skoro pa jedini) blog se moze pronaci na videl.mojblog.hr



jos bitnih cinjenica:

osobe koje makar jednom negdje u nekom postu spomenuh

Ivek - onaj koji me nikad ne napusta iako ga ja u zadnje vrijeme intenzivno zanemarujem. kostao me 149kn i smatram da je vrijedio svake lipe. ponekad mi cak malo zao sto ga ne koristim vise tako cesto.

Netko - moj personalni omiljeni ferovac (s malim f, a za ostalo se ne namjeravam izjasniti). razlog zasto toliko zanemarujem Iveka. jednostavno nemam dovoljno vremena za obojicu, a Netko se ipak moze i tipkat sa mnom ;D

Sunce - jer zna sjajit i jace od zarulje. inace do nedavno imao prosjek 5.0, ali kako mu je krenulo na ljubavnom planu morao je prihvatiti jednu 4 (Suncetova kriva).

Ferovac - meni drag frend s fera (neocekivano). davala sam mu moralnu potporu pri nasem prvom odlasku u sex shop.

Braco, Majka i Tajo - neke poznajem od svog, a jednog od njegovog rodenja. inace se mora priznat da imaju stvarno originalne nadimke na ovom blogu

Gigi - jer se ona negdje tako potpisala. meni jako draga frendica iz srednje

Pero - jer.. mislim da se ona tako najcesce potpisuje. frendica iz osnovne

DTF - jer se on tako potpisuje. svima odbija reci sto bi to trebalo znaciti. inace nije u vezi s Zekom.

Zeko, Tara, Pepa - vlasnica, njena prije sterilizacije jako napaljena zecica i njena hrvatska ovcarica (od Zeko - ne Tare)

Imzinator oliti Imzi - bivsi prijatelj s povlasticama s faxa

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (2)
Ožujak 2009 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (4)
Kolovoz 2007 (6)
Srpanj 2007 (7)
Lipanj 2007 (9)
Svibanj 2007 (4)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (8)
Veljača 2007 (10)
Siječanj 2007 (9)
Prosinac 2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

izdvojena obavezna literatura

onima kojima toliko dosadno da ne znaju sto ce sa sobom ovdje dajem mogucnost citanja nekih boljih starijih postova:

savrseno musko - koje osobine moj savrsen muskarac treba posjedovati

zlocin iz strasti - pijanka i sto je bilo poslije

iscrpan izvjestaj cijele veceri - o striptizu i sto je bilo poslije

realne funkcije koje ne volim - matematicki opis nekih meni ne tako dragih osjecaja

zasto upisati fiziku na pmfu - ono sto je zgodno znati prije nol upisete ovaj fax

blog webfestivl - pismo kojim sam se umalo prijavila na doticni

izvjestaj s medunarodne konfere..ääh.. utrke biciklama - opis vikenda provedenog u Karlovcu

alzheimer - rijec-dve o Suncu kao takvom

31.12.2007., ponedjeljak

pripreme

kako barem tjedan dana nisam izlazila iz stana, na mome tijelu se stvorio posten biljni pokrov. jer, depiliranje je dugotrajan, mukotrpan i nerijetko bolan postupak kojem se podvrgavam samo ukoliko je to bas prijeko potrebno. a ako sam stalno doma nije. problem nastaje kada se onda iz nekog razloga moram druziti s ljudima. i zelim da me prepoznaju. e onda taj postupak prelazi u pravi posao.

cupanje obrva npr ukoliko se obavlja svaki dan traje 1-2min. ukoliko se to nije cinilo tjedan dana posla ima za pola sata, a rezultati istog su jako crveno i glatko ispodobrvno podrucje. ovo naravno vrijedi samo ukoliko ste poput mene i nakon tjedan dana apstiniranja od cupanja izgledate poput vukodlaka nakon terapije za bolji rast dlaka.

podrucje oko spolnog organa osobno smatram najzeznutijim. po meni to i najbitniji dio za depilirati obzirom da se najcesce i koristi. srecom sam prije 3 tjedna bila pametna i pocupala to. istina da me 2 dana sve peklo i leda me ubijala, ali zato sad jos uvijek jasno raspoznajem crtu.

noge su jedno veliko podrucje (pogotovo kod mene) sa velikom povrsinom i mnogim m2. i obzirom da se zimi ne vide to se zimi ne depilira. . (tocka)

a sto se ostalih priprema tice nakupovali smo se pica i hrane i sutra pecem 2 kolaca i nadam se da necu ubit time nikoga.

poruka dana:
tesko je raidat s zeleno-plavim equipom.. *sigh*

11.12.2007., utorak

oda kratkoj kosi i kok 0

Nekome je bilo potrebno sisanje. pod hitno. a ako se on moze ici sisati zasto ne bih i ja? odlucih, otidoh i ostadoh bez 15ak cm kose. sada mi je fino do ramena. glava mi je laksa. kada se zavalim u fotelju ne pocupam se. nema popucalih vrhova. stavljanje torbe na rame vise ne vodi ka neugodnom cupanju kose. ne zamata mi se kosa u sal (pa da me lagano cupka pri uklanjanju istog).

trosit cu 40% manje sampona i regeneratora. ustedjet cu pola sata tjedno na susenje kose fenom. ustedjet cu i dodatne minute kod usisavanja jer ce se volumen kose na doticnom znatno smanjiti. cesljanje postaje aktivnost koja se moze obaviti jednom rukom. ono kose sto mi je ostalo izgleda puno bujnije. nema vise smanjivanja protoka odljeva vode prilikom tusiranja.

poznati su mi ljudi koji ce sada reci kako je dugacka kosa sexy. i za njih imam spreman odgovor! cak stovise: imam 2!
1. dugacku kosu zene ionako poradi prakticnosti 90% vremena imaju svezanu u rep. a dal rep ima 3 ili 30 cm je tako svejedno.
2. kada sam ja gore ima manje kose za pasti na njega i smetati u obavljanju mojih oralnih duznosti.

kada smo to rijesili, mozemo krenuti na drugi dio posta. o kok 0. taj karbonizirani napitak nema kalorija. dakle ko da pijes vodu. samo sto ima okus. sadrzi kofein. dakle ko da pijes kavu samo sto ne smrdi. i mozda najbitnije: ukoliko doticnu uspijete proliti preko svoje nove prekrasne bijele majice s dekolteom, hladna voda u par sekundi u potpunosti rjesava vas problem. i kao da nikada niste bili nespretni! (ova prica temeljena je na potpuno izmisljenim dogadajima i bilo koja slicnost s videl kao takvom je sasvim slucajna)

poruka dana:
jedina mana kok 0 je da ukoliko je puno pijes puno i pisas.

02.12.2007., nedjelja

bioritam

tesko je. tesko je uskladit bioritmove dviju osoba. uzmimo za primjer da se radi o videl i Nekome (videl na 1. mjestu jer je ona bitnija). i sada obradimo jedan vise-manje tipican dan u zivotu ovih dviju individua. kao vaznu opasku navedimo jos i da se te 2 individue nikako ne mogu promatrati kao 2 zasebna skupa.

krenimo redom: jutro. recimo negdje izmedu 7 i 8. Netko se budi. otvara oci i pokraj sebe ugleda bice svojih snova (ne, ne radi se o Anželini ni Katrini niti bilo kojoj slicnoj spodobi). preplavljen srecom sto jos jedan izlazak sunca moze dozivjeti uz svoju najdrazu on ju grli i ljubi uz tiho "dobro jutro!". videl se polako budi iz svog silom prekinutog i nadasve nuznog sna. osjeca nesto toplo oko sebe no nema snage pomaknuti niti 1 misic tijela svog te iz njenih usta izlazi samo "äää..". pretpostavlja da ju to Netko grli no 100% sigurna ne moze biti obzirom da, ukoliko bi kapci pokazali toliko dobre volje da se otvore, su joj oci jos uvijek u strajku.

sve zelje, molbe i zahtjevi Nekoga u tom su momentu uslisene i odbacene. spoznavsi da tu tako brzo nece biti nikakve akcije on se okrece svojim ritualnim jutarnjim poslovima. videl u drugu ruku nastavlja spavati.

scena druga: popodne. rucak bio ponovo odlican i oboje su ponovno pretjerali u unosu dnevnih kolicina hrane. zadnjim snagama protiveci se sili gravitacije dospijevaju do kreveta. tu su barem slozni da od akcije na ovako pun zeludac nece biti nista.

scena treca: navece. videl se do sad razbudila i voljna je. jako je voljna. ali tko rano rani, uvece je pospan i svaki videlin nazovitopokusaj zavrsava s "ljubavi, umoran sam - moze sutra?"

i dobro, nek sad meni netko objasni: kad da se ja onda sevim?!

poruka dana:
umor je najogori covjekov/zenin neprijatelj.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

dizajn napravila videl. vlastorucno. ukoliko u vasem pregledniku ne izgleda savrseno imate krivi preglednik.