*****C-O-M-P-L-!-C-@-T-3-D*****

19.02.2006., nedjelja

...nedjelja....buuuuuuuuuuuuuuuu!

Eto još jedan kraj vikenda....isti kao i svaki....jadan,dosadan i tužan!!!!!!!!Ja ne bi u školu!!Šmrc----
Uglavnom bila sam sinoć na lokama i bilo je uuuuuuufffffffffffff....ludo.....sva 5.....glazba-odlična,sport-ludilo,tipovi-a jooooooooooooj!!!!hihi!sve u svemu bilo je ludo.....;-)

E jučer sam bila u gradu i bilo je grozno....ajd to na lokama već prolazi ali poslije UŽAS!Svaki put je u Genscheru sve dosadnije i dosadnije.....i prošli put sam umrla od dosade ali ovaj put je bilo još gore.........:-((((
U Vanilli je bilo empty......tak da...jučerašnji dan po provodu je užasno prošao!!!!!!

Još sam se posvađala i sa dragim!!!!Ma ko i svaki put zakačili samo se oko gluposti...živo sranje!
No pomirili smo se kao što jedan moj frend kaže po običaju!!!
A i kaže se da nakon velike svađe pomirbe su uvijek slatke...hehehe ISTINA!

E da!Jučer me zvala jedna jakooooo dobra frendica(ne smijem imenovat) sa zanimljivim vijestima tj.novostima koje ću do kraja čut tek u ponedjeljak odnosno sutra.....hehe...jedva čekam...
Uglavnom 2 mjeseca je u vezi s tim dečko i super ima je....i sad ona je po njegovoj priči neš zaključila,ali krivo!!!!Jučer su o tome pričali i neš je bilo opasno..hm-hm...;-) a dalje......pa ni ja ne znam saznat ću tek sutra.................

Sinoć sam vidjela "prošlost" i napravio je upravo ono što sam i mislila da hoće a to je IGNORACIJA!!!
Nisam ni mislila da će me pozdravit ili neš tome slično.......i inače pred drugima se ponaša kao da me ne zna...ne žalim se ja sad jer sam čvrsto odlučila zaboravit "prošlost" i držim se te odluke...jer imam SUPER dečka koji za mene ima sve i jakooooooo je dobar....i naravno ne želim to upropastit!!!!!

E a moje pizde...pa šta reći jednako su crkavale od dosade kao i ja....jao jao.........

Eto sad moram ići jer imam tonu za učiti!!!!!!!A naravno N+E+D+A M+I S+E!!!!!!!!
Pozdrav mojoj Nanici,Tei,Tonki,Nini i pizdama iz razreda.......Te najveća PUSAAA mom dragom....Cmokićććććććććććć.....Veca;-)
- 14:49 - Komentari (7) - Isprintaj - #

18.02.2006., subota

...evo me...

Ah ponovno neš pišem........Nisam dugo pisala jer nisam imala materijala..hehe...a sad eto pa imam!!!
Prvo Valentinovo je suuuuper prošlo!!!!!!!!!!Bila sam sa dragim....i bubili smo se..iii...................hehe!
Onda sam proživjela najgori tjedan u školi....GROOOZNO!!!!!!!!!!!!
Al eto došao je petak i imala sam reviju na Kunjevcima....to je bilo sinoć i bilo je fenomenalno....Bila je to neka cibalianska večer i sve je bilo u stilu Rima a mi smo bile neke nimfe(rimske božice)....hehe sve što smo imali na sebi bila je plahta i rublje......i naravno nakit koji smo predstavljali.......ma ludilo!!!!!!!!!!!!Hehe mogle smo pit šta god smo htjele....fuj ja sam uzela neko vino...bljak bljak.....u životu nisam pila gore!!!!!!!!!Naravno i ovisnost je bila tu...........jaaaaaaaaaaaooooo nikad neću moć prestat....užas!
Danas sam bila na utakmici Cibalia-Kamen Ingrad....:-( i bilo je 1-1!!!!!!!!!!!Šmrccccccccc!!!!!!!
E još malo se moram ić spremat za grad.....Danas je meni i mom dragom godinu i 4 mjeseca!!!!!!Aaaaaaaaa napredujem....to se večeras moraaaaaaaaa proslavit........Jao kako sam happy što je subota.......E daaa moram spomenit moju Nanicu....hehe rijetko kad ju spomenem...e pa kad ni ne znam šta da napišemmm.....ona i njen dragi-mrtva točka!!!!!!!!!Jao jao!!A Mateja....niš bolje...hehehe!!!!!!!E da ona moja "prošlost" pa čula sam neke stvari i shvatila da ju moram ostaviti iza sebe duboko zakopanu......moram prestat sebe tlačiti i nastaviti život daljeeeeeeee!!!!!Razmišljati o budućnosti.....i o onome šta će biti...jer ja i moja "prošlost" smo kao i Nana i njen dragi "mrtva točka"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto ljudi svima vam PUUUUUUUNNOOOOO hvala na podršci jer da vam iskreno kažem namjeravala sam srušiti blog......al ipak imala sam svoje frendice koje JAKOOOOO volim i koje me podržavaju da nastavim a i vama svima ostalima hvala!!!!!!!!!!!I mojoj pizdi Adry hvala što mi puno pomaže oko sređivanja bloga i mom frendu Chosen Oneu koji mi je također puno pomogao!!!!
E a sad idem oprat svoju prljavu kosu i otuširat se...hehe jučer sam se brijala tak da to nije potrebno.....i kad se spremim idem se napit,naplesat i hmmmmmmmmmm i pridružit drugima tj.mojim mačkama u našoj ovisnosti o nikotinu!!!!!!!!!!!hehehe
Cmooook svima..............Vecaaaa ;-)
- 17:46 - Komentari (3) - Isprintaj - #

14.02.2006., utorak

...Valentinovo... :-)

Stiglo je Valentinovo........kad se sjetim prošlog ne mogu vjerovat da je prošlo već godinu dana.....samo ove godine je jadno to što nema nikakvog koncerta,a prošle je bilo!!!!!!!!!!!Shit!!!!!!!!!!!
Eto ni ove godine nisam sama kao ni prošle....u happy vezi sam već godinu i 4 mjeseca......hehehehehe sama se sebi čudim!!!!!!!!!Al eto bar nisam sama.....znam kako je odvratno bit sam na valentinovo...Svi zaljubljeni oko tebe.....joooooooooj!!!!!!!!!Ma ima i zato riješenje....brzo u grad i uhvati nekog barišu i eto nisi sam ;-))))!
Ma nije to kako treba Valentinovo ako ti ne voliš tu osobu.......A eto meni se posrečilo dvije godine za redom!
A joooooooooooj....nisam mu još ništa kupila.....moram poslije škole negdje navratiti!!!!!
Eto uglavnom kako život?- USRANO !!!!!!!U jednom mi se trenutku nakupilo milijun problema......lives sucks......Škola-bljak...gadi mi se pomisao na glupu školu!!!!!!!Ljubav-kao što sam već rekla sve 5....ali ima to svojih mana.....Obitelj-ideeeeeeeeee.......
Jučer smo pisali latinski....užas.....komad mi je zagarantiran....i odgovarali engleski iz kojeg sam dobila 5:-).......Al uglavnom u školi pogotovo Ekonomskoj nikad niš zanimljivo....Sa sata na sat i tako ti prođe vrijeme i onda poslije škole na kavu....i to je to!!!!

Jao moja teica nju rijetko spominjem....et pa sad i imam razlog.....
Nije razmišljala na vrijeme i propustila je superr priliku.....sad je taj tip u vezi sa još jednom mojom frendicom...a Tea........................pa zna se..tek je sad shvatila!!!!!
Naravno da mi je Tea bitnija od ove druge ali sam odlučila se ne petljati...to je problem koji se tiće samo njih 3......

Hehe uspiješno sam na dijeti već 4 dana!!!!!!!!!!uuuuuuuu.....:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Eto želim svima da se bar na današnji dan izljubeeeee do mile volje.....da se provedu lijepo sa svojim boyfrendima/curama......da ako već nisu nađu pravu ljubav i budu s onima s kojima žele!!!!!!!!!!!!

Cmooooooooooooooooooooooooooooook....... Veca.. :-)
- 08:58 - Komentari (8) - Isprintaj - #

12.02.2006., nedjelja

......još jedan kraj vikenda......

Evo još jedna nedjelja je došla!
Kako je subota prošla...?Pa ok........Nije baš kako sam se nadala ali je prošla ok!Bili smo sinoć u Genscheru.....i bilo je solidnooo....jedino što je jadno je to što svaka subota ko da je kopija one prošle!!!!!!!!!Hehehe imale smo svoju ovisnost.....i bile smo Nana i ja zujaaaaaaaa...i zabavile se!!!!Ma sve u sve bilo je dobro....hehehe za moju Nanicu se zanima neki tip....samo sam to sinoć shvatila dok mi je nešto pričala :-)))))))!!
Ah moja ovisnost...nikako da je se riješim...užas.....!
Prije grada mi se dogodilo nešto lošeeeeee.....ok nije bilo loše jer sam na vrijeme začepila svoja brbljava usta...ali da sam nastavila dogodila bi se opća katastrofa!!!Uglavnom ljude zna nekad "proganjat" njihova prošlost i s vremenom nestati....e pa kod nekih taj završni dio se ne dogodi....jednostavno pokušavaš ga iskorijeniti ali ona i nakon dugog mučenja i nakon mnogih pokušaja ostaje u tebi!!!!!!!!Može bit loša ali i DOBRA!!!!!E pa kod mene je bilo dobro...pa se malo pokvarilo i kad sa to raskinula to ostalo u meni i dan danas!!!!!!!!!I šta sad....pa neam pojma!Ni sama ne znam šta ta prošlost znaći....jel dobro,jel samo onaj sitni ostatak koji će uskoro nestati........?Nemam pojma.....ali eto hvala Bogu da sam jučer šutila jer sam mogla reći i ono za što nisam bila sigurna.....
Ja i moj dugi jezik....buuuuuuuuuuuuu! :-((((((((
Uglavnom današnji dan mi je opet započeo kašljanjem....pa razmišljanjem što ću jesti...pa do odluke ništa jer sam na dijeti...pa do igranja s malom sestričnom i do ovoga!!!!!!!!Ništa posebno.....
Moram učiti al mi se nedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!UŽAS!I to uvod u državu i pravo,latiniski i naravno šečer na kraju biologiju....joj joj!!
Danas ću to pokušat naštrebati i onda se ubijat razmišljajući šta sa novim problemom ili pak situacijom zvanom "prošlost"(moja 3 ne imenovana osoba)........
Al eto do tada.....Sad moram ići provjerit kako mi je Nana....jel se otrijeznila...hihihihihihih!!!!!!!I kako su mi ostale pizde!!!!!!!!!!
Do sljedećeg pisanja pozzzz mojim malim jebačicama i mom malom mačku i veliki kiiiiiiiiissssssssssssssssss svima!!!!!
I dalje prehlađena Veca :-)))))))
- 13:06 - Komentari (2) - Isprintaj - #

11.02.2006., subota

SUBOTA!!!!!!!

AH napokon i subota je stigla...hehe...
Danas sam se ustala u 8 sati...issseee bože!Jednostavno ne mogu spavati od glupog kašlja....
Sinoć sam bila sa dragim na ćevapima i onda kasnije na cugu .......znam znam...dijeta...ja nisam to htjela jesti al sam zato njemu rekla da on mora....ali naravno uvijet je bio ako će jest on moram i ja.....jao fuj kad se sjetim....osječala sam se ko balon....koji sam što ne pukne.....bljak bljak.......Ah naravno ovisnost je odmah na cugi proradila.....nema meni više pomoći ovisnica sam o tom sranju.....ne mogu....šmrc-šmrc!!!
A danas....joooooj jedva čekam.....Baš mi se danas nešt posebno ide u grad!Pleše mi se,cuga mi se,ovisnost mi se....hehehehe.Ima da se večeras napijem...razlog?Pa nema ga jednostavno mi došlo......Sigurno neću ni u jedne jebene hlaće stat jer stalno žderem!!!!!A niko neće da mi pomogne odnosno da me podrža u mojoj dijeti!!!!:-((((!
Ma uspijet ću ja skiniti to do ljeta!!!!!(valjda)
E da gotova sam s blogom....sve sređeno za dobar početak!!hehe
I to moram zahvaliti jednom jako dobrom frendu koji je jučer cijelo popodne radio moj blog!!!!Al se isplatilo dobro ga je sredio!!!Bar u usporedbi s onim što je blog bio!!!!!!Hvala i pusa tom FRENDU!!!!
Jao moram ići pit čaj(fuj)!!!
JOOOOOOOOOOOOOOOJ šta ću obući večeras....hehehehehe.....ma šalim se......naći će se već nešto u ormaru......
E da Nana sinoć sam imala propušteni poziv od tvog dragog!!!!Ja znam i 100% sam sigurna da on želi bit s tobom isto ko i ti s njim!!!!!!!!!Joooooj vas me dvoje posebno izluđujete!!
Eto ljudiiiiiiiiiii to je sve za sadaaaaaaa...hihi.............ako vas šta zanima pitanje ostavite na komentarima ili u shoutboxu i pročitat ću(ako se ne popuni)hehehe!!!!!!!!!!!
Etoooooooooooooo CMOKIĆ svima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 09:04 - Komentari (2) - Isprintaj - #

10.02.2006., petak

Tko sam ja??


Image Hosted by ImageShack.us

- 17:56 - Komentari (6) - Isprintaj - #

......eeeeeee petak........

napokon.......prošao je još jedan dooosaaaadan tjedan u školi!Hvala Bogu.
Nije mi jasno zašto život mora biti tako dosadan!!!Aj bar je sutra subota pa ću van u grad-hahaha-i to jedva čekam.....
Jao danas smo imali 4 sata hrvatskog-GROZNO!poludjela sam..ajd bar smo se ja i Suzy zajebavale....Jao ljudi pa ona nije normala...Evo i sad me boli stomak od smijanja...ta cura što je luda..hehe tosvijet nije vidio!:-)
I onda još da bude gore imali smo latinski-fuj(ali hvala Bogu pa me nije pitala) i zemljopis na kojem sam se isto izvukla!!hehe više sreće nego pameti!:-))
Ajd sad je to sve prošlo...
Jao danas ja moju malu Ančy dragi zvao..hehe sad će ona kod njega...ma ludica...
E da danas ove lude Željka,Mica i Silvija nisu došle u školu...hehe koje lude..Jao bar im nije bilo dosadno ko nama!Ma pametne su one trebala sam i ja s njima..ah....
Jao kako je dosadno...užasno..
Šmrc-šmrc ne mogu odoljeti "glupoj" čokoladi....jednostavno ne mogu...užas...divim se onima koji uspijevaju...SVAKA ČAST!!!Ali ja nisam zato....zašto jednostavno ne postoji neka čokladna dijeta...e pa tog bi se ja mogla pridržavati..hehe :-)
Svaki dan sam sve deblja...fuj!
Blago Nani ona je mršavaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!buhuhu!!!
Eto pošto je život čista monotonija neam puno za pisat....he valjda će uskoro bit nešto...zanimljivo!!!!
E da pa Chosen One pa da mi pomogneš bilo bi lakše a ovak ja sam sve ću sjebat!!!hahaha
Eto pozzzzzzz mojim pizdama.....a opet kao i prošla dvaputa NAJVEĆI mom malom šečeru!!!!!!Big kissssss svima!!!!!!!!!
Prehlađena Veca :-)
- 15:17 - Komentari (2) - Isprintaj - #

08.02.2006., srijeda

.... ah ti problemi.....

Evo i današnji dan je prošao......i to TURBO jadno!!!!!Prvo uopće se nisam pridržavala odluke o tome kako želim smršavit što je glupo jer to radim zbog sebe i za sebe....Ali očito ni za to nisam sposobna...(šmrc-šmrc)...Drugo u školi je bilo jadno i dosaaadnooo...jedva sam čekla da prođe vrijeme da idem na kavu,no prolazilo je užasno sporo..Al ajd i to sam preživila....Danas smo bili opet u Genscheru na kavi...Bili smo Ančy,Nasy,željka,Nikolina,Mica,Đoza,Suzy,Pulja,moj mali i JA!!Bilo je ok...onak kao i obično smo komentirali osobe(neću imenovat)koje su malo uvrnute i umišljene..jedva sam čekala da dođem kući.Kad sam došla popila sam sa sekicom capucino i legla......čitala sam neš malo knjigu i zaspala i zamisli probudila sam se tek u 9 navečer!!!!!!!Grozno cijeli mi je dan prošao!Uglavnom jedna moja frendica s kojom sam tek od nedavno dobra mi se povjerila u svezi nečeg važno(ljubav),jednako kao i jedan dobar frend i ja sam odlučila pomoći...tak da sam hehe odlučila spojiti dvoje anonimnih ljudi...neću ih spominjat jer sam obečala!!Stvarno se moram potruditi da uspijem jer su mi jako dragi i stvarno se VOLE........Nadam se da ću u tom uspijeti!E i danas su mi Teica i tonka imale utakmicu u školi,bile su treće.....baš mi je drago...hehe moje mačkice su već prave sportašice!!!!EEEEEEEEEEEEEpa da danas je 8 drugi!!!!Točno 8 godina kako smo ja i moja Nana best frendice!!!!!Moja mica.....obožavam ju....eto veliki pozzzzzzzz njoj i još VEĆA pu$$$$$$$$$$$$$@@@@@@@@@@!!!
Jao ljudi pa za 6 dana je Valentinovo a još niko u gradu ne zna hoće li bit kakav koncert!Bar da bude.......Nešto posebno za zaljubljene kao što sam JA!!!
A što je još gore u petak je OLIVERRRRRRRRRRRRRRRR u Županji....šmrc i to ću propustit...ššššššššššmmmmmmmmmrcccccccccccccccc neću čuti CESARICUUUUUUUU!!!
Možda mi se posreći pa bude opet uskoro....
Eto to je sve od mene.....iovako nitko ni ne čita tak da nije ni bitno...hehehe.Pozzzzzzzzzz svima a posebam mom dragommmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!
- 23:23 - Komentari (3) - Isprintaj - #

07.02.2006., utorak

AH EVO I MENE.........

myspace



He he...ne mogu vjerovat moj vlastiti blogich........Šta napisati za početak....pa ovako....ovdje ću pisat sve ludosti koje proživim zbog drugih i koje sama napravim tokom dana......svoje ljubavne jadi,školske(grrrrrrrr),prijateljske.........znaći nešto slično dnevniku...heheh samo malo ne preosobne,a ako bude i takvih imena nekih osoba bit će u tajnosti!!!!
Moja današnja prva i NAJVAŽNIJA odluka je-----IDEM NA DIJETU------!!!Ah odričem se svoje best frendice čokoladiceeeeeee****šmrc****!Druga je-počinjem učiti(iako mislim da se ove baš i neću uspijeti pridržavati).......hehe ko još ima živaca za to.......
pošto mi je ovo neš saaaasvim novo ovo bi bilo all za danaasssssss!!!!!
E da ne smijem izostavit pozdrav za moje male pizdeeeee.....posebni kisssić mojoj maloj NANICI koja me danas naživcirala jer smo joj danas vidjeli bivšeg (kojeg ona joššššššššš jakoooooo loli-ne smijem imenovat)a ona je opet glumila hladnu kraljicu...i ljudi se čude zaš je vani hladno...hehehe!moju teicuuuuuu koja se jadna ubija od "učenja",tončicu---mazicu moju--- i ninicu koja uživa u komentarima sa slika...hehe samo daj!!!!!
I naravno svoje pizde iz razreda....Ančy,n@$y,mery,mici,$uzy,nony te željkici!!!!Cmooooooook!!!
A sad za kraj(ipak se kaže šečer na kraju) mom malom....koji mi sad trenutno JAAAAAAAAAKOOOOOOO fali!!!!!!Najvećiiiiiiiiiiiiiiii kiiiiiiiissssssssssss njemu :-))))
pooooooooooooooooooooozzzzzzzzz svimaaaaaaaaaa
- 20:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

  veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

$ong$

****Depresija****

Mogu baš sve ja probati
i na rukama prohodati
na noge ću opet morati....

Kad se ljubav jednom pokvari
nek je đavo više ne popravi
bar da jednom traga ostavi....

depresijaaaaaa.....

Sve,sve zaboravlja....
....malo sutra...

Tjesna duša,tjesna koža
sa živcima sam davno loša
vide drugi vidim i ja
stigla me je depresija

Nervozna i rastrzana
bijesna i ne ispavana
nemam više iluzija
ubit će me depresija


Možeš smrtno da me uvrijediš
pa na šalu sve da prebaciš
a meni ništa to sad ne znaći...

Kad na srcu pukne jedan šav
za njim krenu bar još nova dva
za čas posla slomiti me znaš..

depresijaaaaaa.....

Sve,sve zaboravlja....
....malo sutra....

MySpace Layouts

MySpace Layouts



OVO JE ZA MOJU NANICU



I bolje da se ne vidimo nikad
ne živimo u istom vremenu.
Ja ima prošlost ti imaš budučnost
snovi su između......
I bolje da se ne vidimo više
jer shvatili bi tad u isti čas
da sve je ovo,sve je ovo moglo
da prođe i bez nas........



Myspace

Myspace





MySpace Layouts

MySpace Layouts





Myspace

Myspace




***Linkin Park-Numb***

I m tired of being what you want me to be
feeling so faithless
lost under the surface
i dont know what you´re expecting of me
put under the pressure
of walking in your shoes

every step that i take is another mistake to you

I´ve become so numb
I can´t feel you there
become so tired
so much more awere
I´m becoming this
all I want to do
is be more like me
and be less like you

Can´t you see that you´re smothering me
holding too tigthly
afraid to lose control
cause everything that you thought i would be
has fallen apart right in front of you

every step that I take is another mistake to you
and every second I waste is more than I can take

but I know I may end up failing too
but I know you were just like me
with someone disappointed in you




MySpace Layouts

MySpace Layouts



Ovo je moja mala Teica....prava mačkica

MySpace Layouts

MySpace Layouts



NANA....:)


MySpace Layouts

MySpace Layouts




TONKA.....:)


MySpace Layouts

MySpace Layouts




DACA...:)



MySpace Layouts

MySpace Layouts




I JA.....


.....PONOVO.....

Kriva sam pred Bogom i pred ljudima
takva mi je sudbina,
ne misli da ponosna sam na to što nisam anđeo...
Kad zavodim,ne zavolim
kad prevarim,ne zažalim,
al samo tebi sanjam da se vratim ponovo.....

Voli me iz inata,
voli me bez ostatka,
voli me bilo gdje sam
baš takvu kakva jesam....
Voli me kad me nema,
voli me pored svega,
voli me kad ni jedan baš razlog za to nemaš....

Ponovo,ponovo pred tobom grešna stojim
ponovo,ponovo za tvoju ljubav molim.....

Evo me slobodno mi kaži ne,
zaboravi me ili se navikni
da nemam krila,nikad nisam bila anđeo...
Kad zavodim,ne zavolim
kad prevarim,ne zažalim,
al samo tebi sanjam da se vratim ponovo.....

Voli me iz inata,
voli me bez ostatka,
voli me bilo kdje sam
baš takvu kakva jesam....
Voli me kad me nema,
voli me pored svega,
voli me kad nijedan baš razlog za to nemaš
....




Myspace

S. Valentine images




MySpace Layouts

MySpace Layouts




MySpace Layouts

MySpace Layouts













N!K0T!N

Kao nikotin,ti još tečeš mojim venama
još uvijek te volim znaj to nikad nisam prestala...
Kao nikotin tako ubijaš me lagano
jer usnama tvojim ja navučena sam odavno...




www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws
    

www.Bigoo.ws
    

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws