Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vecaa

Marketing

...Valentinovo... :-)

Stiglo je Valentinovo........kad se sjetim prošlog ne mogu vjerovat da je prošlo već godinu dana.....samo ove godine je jadno to što nema nikakvog koncerta,a prošle je bilo!!!!!!!!!!!Shit!!!!!!!!!!!
Eto ni ove godine nisam sama kao ni prošle....u happy vezi sam već godinu i 4 mjeseca......hehehehehe sama se sebi čudim!!!!!!!!!Al eto bar nisam sama.....znam kako je odvratno bit sam na valentinovo...Svi zaljubljeni oko tebe.....joooooooooj!!!!!!!!!Ma ima i zato riješenje....brzo u grad i uhvati nekog barišu i eto nisi sam ;-))))!
Ma nije to kako treba Valentinovo ako ti ne voliš tu osobu.......A eto meni se posrečilo dvije godine za redom!
A joooooooooooj....nisam mu još ništa kupila.....moram poslije škole negdje navratiti!!!!!
Eto uglavnom kako život?- USRANO !!!!!!!U jednom mi se trenutku nakupilo milijun problema......lives sucks......Škola-bljak...gadi mi se pomisao na glupu školu!!!!!!!Ljubav-kao što sam već rekla sve 5....ali ima to svojih mana.....Obitelj-ideeeeeeeeee.......
Jučer smo pisali latinski....užas.....komad mi je zagarantiran....i odgovarali engleski iz kojeg sam dobila 5:-).......Al uglavnom u školi pogotovo Ekonomskoj nikad niš zanimljivo....Sa sata na sat i tako ti prođe vrijeme i onda poslije škole na kavu....i to je to!!!!

Jao moja teica nju rijetko spominjem....et pa sad i imam razlog.....
Nije razmišljala na vrijeme i propustila je superr priliku.....sad je taj tip u vezi sa još jednom mojom frendicom...a Tea........................pa zna se..tek je sad shvatila!!!!!
Naravno da mi je Tea bitnija od ove druge ali sam odlučila se ne petljati...to je problem koji se tiće samo njih 3......

Hehe uspiješno sam na dijeti već 4 dana!!!!!!!!!!uuuuuuuu.....:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Eto želim svima da se bar na današnji dan izljubeeeee do mile volje.....da se provedu lijepo sa svojim boyfrendima/curama......da ako već nisu nađu pravu ljubav i budu s onima s kojima žele!!!!!!!!!!!!

Cmooooooooooooooooooooooooooooook....... Veca.. :-)

Post je objavljen 14.02.2006. u 08:58 sati.