NOVO KOMBI VOZILO ZA DVD SVETA NEDELJA
[ # ]

SVETA NEDELJA
Piše: Damir Marenić
Foto: Svetonedeljski List


Vatrogasci DVD-a Sveta Nedelja obnovili su svoj vozni park novim kombi vozilom vrijednim oko 250.000 kuna. Naime radi se o Renaultu Trafic Passanger Grand Zen dci 150 sa devet sjedala (8+1) i velikim prtljažnim prostorom koji je prvenstveno namijenjen za prijevoz natjecateljskih ekipa djece, mladeži i odraslih na natjecanja diljem Hrvatske, ljudstva na proslave i obljetnice drugih društava, ali isto tako i za potrebe operativnih zadataka ukoliko se iskaže potreba za time. Kombi vozilo posjeduje i kuku za vuču pa je tako i kupljena laka prikolica kako bi se mogla prevesti vatrogasna oprema do krajnog cilja.

Vozilo je blagoslovio župnik Župe presvetog Trojstava mr.sc. Marijan Kušenić , a ključeve je u ime grada Svete Nedelje zapovjedniku VZG-a Ivanu Štimcu predao načelnik stožera Civilne zaštite grada Sveta Nedelja g. Gabriel Nađi. U ime Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveta Nedelja ključeve novog vozila primio je zapovjednik društva Petar Mikin. U pozdravnoj riječi gostiju istaknimo govor predsjednika VZG Sveta Nedelja ,Ivice Petravića koji je upoznao nazočne da je ovo treće kombi vozilo koje je kupljeno od 2017. te da se nada da će vrlo ubrzo i četvrto društvo, DVD Kerestinec, obnoviti svoj vozni park.

U nastavku svečanosti u velikoj sali društva potpisana je Povelja o bratimljenju DVD-a Sveta Nedelja i DVD Lasinja. Povelju su potpisali predsjednici Damir Marenić i Marinko Braim. Ovim činom ispunjena je želja obiju strana o pobratimstvu ova dva društva. Inaće osim navedenih gostiju svečanosti su nazočili članovi DVD-a Strmec, Kerestinec i Rakitje te pobratimsko društvo DVD-a Lužani a medijski popratili Svetonedeljski List, Vatrogasni Vjesnik te Vatrene Vijesti.

10.10.2021. ...10:55 [ Komentari (2) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters