ODRŽANA SJEDNICA POVJERENSTVA ZA NATJECANJE I SAVJETA VATROGASNE MLADEŽI ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
[ # ]

ŠILJAKOVINA

U utorak 03.veljače 2015. DVD Šiljakovina bila je domaćin održanoj sjednici Povjerenstva za natjecanje i Savjeta vatrogasne mladeži Zagrebačke županije. Nakon prihvačanja dnevnog reda izvješće analize o protekloj natjecateljskoj godini vatrogasaca Zagrebačke županije podnio je Zdravko filipaj dok je županijski zapovjednik Josip Novosel izrazio svoje zadovoljstvo nastupom ekipa te im uputio čestitke na postignutim rezultatima.
Image and video hosting by TinyPic
Pod točkom 2 donesene su neke odluke o samim natjecanjima pa tako prenašamo sa portala vatrogasne zajednice Zagrebačke županije: usvojen je zaključak da se sva gradska i općinska natjecanja odraslih moraju održati do 7. lipnja odnosno prijave za županijsko natjecanje prijaviti u Ured VZZŽ do 8. lipnja 2015. Županijsko natjecanje odraslih održat će se 20. lipnja 2015. a za domaćina natjecanja biti će raspisan natječaj. Natjecanje će se održati prema pravilniku HVZ-a (u izradi), te je odlučeno da se održe dvije vježbe i jedna štafetna utrka. Županijsko natjecanje djece i mladeži održat će se najvjerojatnije 13. rujna 2015. za što će se konačna odluka donijeti kasnije. Zdravko Filipaj podnio je i izvješće i zaključke sa održane sjednice Povjerenstva za natjecanje HVZ-a, glede novog pravilnika i uputstva za rad, kao i organizaciju KUP natjecanja HVZ-a.

Iz analize rada Kampa vatrogasne mladeži u Fažani konstatirano je da se premalo koristi iako vatrogasna zajednica ulaže značajna sredstva u održavanje bungalova i kontejnera kojeg koristimo, te su navedeni nužni dodatni radovi prije ovogodišnje sezone (bojanje zidova, sanaciju tuš kabina, popravak kreveta i ormara za opremu itd.) Iznesen je dobar primjer organizacije osposobljavanja voditelja vatrogasne mladeži, što je prošle godine održan u Kampu sa četrdeset dvoje pripadnika mladeži, te je usvojen prijedlog da se nešto slično organizira i ove godine u mjesecu svibnju kao mjesecu zaštite od požara. Na kraju je predsjednik Povjerenstva za natjecanje Franjo Prišćan zahvalio vatrogasnoj zajednici županije na odluci i pomoći kod nabave vatrogasnih odora za vatrogasne suce te zatvorio zajedničku sjednicu. …. vzzž

Image and video hosting by TinyPic

08.02.2015. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters