GRAD MURSKO SREDIŠĆE 21 GASITELJA OSLOBAĐA PLAČANJA KOMUNALNE NAKNADE
[ # ]

MURSKO SREDIŠĆE

Na 74. sjednici Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće, odlučeno je da se 21 član DVD-a Mursko Središće, oslobađa komunalne naknade, na osnovu Odluke Gradskog vijeća od 12. studeni 2014. godine, a što je nadovezano na njihov doprinos u obrani Murskog Središća od ljetnih poplava.

Odlukom kolegija od tvrtke ATEH Čakovec naručuje se izrada projekta novog dječjeg vrtića u Murskom Središću (na Slatinama- Pašnik) što će stajati 80.000+PDV. Projekt treba biti gotov do listopada ove godine, odnosno do tada bi trebala biti ishođena građevinska dozvola. Grad će za potrebe dostave hrane u Dječji vrtić Maslačak, za 25.500 kuna, kupiti vozilo Peugeot Partner. Gradonačelnik Dražen Srpak, usvojio je prijedlog i odobrio da se od firme Geo Top iz Štefanca, naruči izrada geodetskog elaborata za projekt rekonstrukcije i dogradnje zgrade društvene namjere, što će grad platiti 4.375 kuna.

Gradonačelnik Srpak usvaja zaključak o četiri pristigle ponude za izradu registra nerazvrstanih cesta na području grada, te izradu snimaka izvedenog stanja nerazvrstanih cesta na području grada. Za izvoditelja ovih poslova odabrana je tvrtka Geo M iz Čakovca koja će ove poslove obaviti za 216.875 kuna.…. e-međimurje

Image and video hosting by TinyPic

04.02.2015. ...15:22 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters