ZAHVALA I ZAKUSKA ZA NAJMLAĐE ČLANOVE DVD-a NAŠICE
[ # ]

NAŠICE

Jučer je u popodnevnim satima u prostorijama društva DVD-a, organizirana mala zakusku za mlade i najmlađe članove. Radi se o dvije ekipe, djeca muška (6-12god), i mladež muška (12-16god.).

Kao i svake godine po završetku natjecateljske godine i u blagdansko vrijeme, DVD Našice organizira zakusku za svoje mlade i vrijedne članove koji su kroz tekuću godinu pokazali izniman rad i trud u našem društvu te ga na najbolji mogući način prezentirali u gradu i po cijeloj državi. Zahvale za sav svoj trud i rad primili su od predsjednika i od zapovjednika društva te su nakon druženja podijeljeni prigodni pokloni povodom nadolazećih blagdana.
Image and video hosting by TinyPic
Velika zahvala ide i njihovim voditeljima Mijo Stojakovic i Hrvoju Divjanović. Iz DVD-a poručuju kako su jako ponosni na svoje najmlađe članove te da nema brige o budućnosti društva. Našice imaju predivnu, marljivu djecu, koja su odana i predana radu u vatrogastvu. Ekipe će imati mali odmor tijekom blagdana, a nakon toga početi će s pripremama i treninzima za sezonu 2015./2016.god.
Ekipa djeca muška (6-12god.) voditelj: Hrvoje Divjanović
Baričević Luka, Golubović Robert, Nemat Manuel, Knežević Alen, Katanić Hrvoje, Blažević Antonio, Vukomanović Mateo, Vukomanović Trpimir, Ocelić Karlo, Trcović Matej, Vuković Toni, Vuković Luka, Kubica Gabrijel, Mikec Mislav

Ekipa muška mladež (12-16god.) voditelji: Mijo Stojaković i Franjo Matasić st.
Silađi Karlo, Šarić Stjepan, Matasić Marko, Zalović Filip, Divjanović Filip, Zavada Filip, Minarek Marin, Vujkov Ivan, Lončarić Marin, Blažević Denis…. našice

Image and video hosting by TinyPic

21.12.2014. ...16:09 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters