NIKŠIČKI VATROGASCI ZAPOČELI JEDNOSATNE PROTESTE
[ # ]

NIKŠIĆ

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja, pod punom opremom, okupili su se od 10 do 11 sati ispred zgrade opštine, zahtijevajući da im nadležni isplate zaostale plaće. Vatrogasci su na zboru odlučili da za vrijeme protesta ispred zgrade lokalne uprave u prostorijama Službe jedna smjena ostane u pripravnosti. Dalji potezi, kako su kazali, zavisit će od odnosa čelnika općine prema njihovim zahtjevima. Predsjednik sindikata Službe zaštite i spašavanja Đorđije Marković kazao je da nikakav odgovor nisu dobili na njihove zahtjeve i istakao da je takav odnos, najblaže rečeno, nekorektan. Marković je rekao da ne mogu više svoje obitelji hraniti strpljenjem, koje su uvijek imali prema lokalnoj upravi. Ukoliko ne dobiju plaće u srijedu je najavljen zbor zaposlenih na kome će odlučiti o radikalizaciji protesta.

Predstavnik vatrogasaca Đorđije Marković, rekao je i to da nije uspio sastanak sa odgovornim u Službi zaštite i lokalnoj samoupravi. „Nikakva obećanja, ovoga puta, neće prekinuti protest, jedino ispunjenje zahtjeva isplata plaća“, istakao je Marković.
Zaposleni u Službi zaštite traže isplatu za listopad, studeni, prosinac 2012. te siječanj 2013.U Službi zaštite i spašavanja zaposleno je 78 radnika.…. sindikat vatrogasaca srbije

18.02.2013. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters