PRIPREME ZA MIMOHOD SJEČANJA KORNATSKIM ŽRTVAMA
[ # ]

VODICE

Dragi prijatelji, kolege vatrogasci,
Uskoro nam se bliži 5. obljetnica Kornatske tragedije u kojoj su živote izgubili dvanaestorica naših hrabrih i nesebičnih vatrogasaca. S njima je otišao i dio nas, a u našim srcima je ostala praznina koja se više nikada, nikada neće ispuniti... Dobrovoljno vatrogasno društvo Vodice i ove godine organizira Mimohod sjećanja za stradale vatrogasce koji će se održati u Vodicama, u nedjelju, 02.09.2012. s početkom u 17:00h.
Image and video hosting by TinyPic
Na žalost ni danas nismo ništa bliže istini o uzroku ove tragedije, istini koja bi nas bar malo utješila i donijela odgovore na pitanja koja si postavljamo proteklih godina. Stoga nam je želja da okupimo vatrogasce iz čitave nam Domovine i da pošaljemo snažnu poruku da ih nismo i nikada nećemo zaboraviti, da sjećanja na njih ne blijede, da je naš ponos prema njima i njihovoj žrtvi koju su dali za našu Domovinu iz dana u dan sve veći i da nikada nećemo prestati tražiti istinu ma koliko ona boljela, jer laž uvijek više boli. Pokažimo još jednom zajedništvo koje odlikuje nas vatrogasce u lijepim,ali i u teškim trenucima.

Stoga pozivamo sve vatrogasce diljem lijepe naše, s nadom da će te se odazvati u što većem broju te da će te vašim prisustvom uveličati ovaj događaj. Poželjno je da dođete u svečanim uniformama sa zastavama vaših društava (ukoliko je posjedujete). Ukoliko imate dodatnih pitanja stojim Vam na raspolaganju na broju : 091/333-1349.

VATRU GASI BRATA SPASI
Predsjednik:
Ante Sladoljev

24.08.2012. ...12:34 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters