"IMAMO APARAT ZA DISANJE ALI PRAZAN"
[ # ]

BUGOJNO

Oprema nam je nula bodova. Imamo jedan aparat za disanje, ali prazan. Nikako da nam ga napune. Govorili smo mi to lokalnim medijima, ali ništa.



Danas je u bugojanskom naselju Donjići, u ulici Hendek 2, došlo do požara u podrumskim prostorijama obiteljske kuće, a bugojanski vatrogasci uspjeli su, unatoč lošoj opremi, lokalizirati požar.- Do požara je došlo u podrumskim prostorijama vjerojatno zbog ljudske nepažnje. Vatra iz peći za centralno grijanje zahvatila je drva i ugljen u podrumu, rekli su za portal Bitno iz DVD Bugojno.No, kažu kako je gašenje požara bilo otežano zbog loše, odnosno nikakve opereme.

- Oprema nam je nula bodova. Imamo jedan aparat za disanje, ali prazan. Nikako da nam ga napune. Govorili smo mi to lokalnim medijima, ali ništa. Valjda će sad napuniti, rekao je za portal Bitno, jedan od vatrogasaca koji kaže kako životi ljudi u ovom požaru nisu bili ugroženi.- Samo smo se mi nadisali dima. Nije zgodno, rekao je vatrogasac.Inače, kuća u kojoj je izbio požar, je obiteljska kuća policajke Edine Hindić, koja je ranjena u eksploziji bombe u policijaskoj postaji.
bitno.ba

21.01.2011. ...15:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters