U TVORNICI NAMJEŠTAJA NOĆAS,VATRA PROGUTALA MILIJUNE
[ # ]

BJELJEVINA

U požaru koji je u srijedu navečer planuo u Tvornici namještaja 'Ciprijanović' u Bjeljevini kod Orahovice izgorio je pogon lakirnice, a vatra je oštetila i susjedne pogone te nanijela višemilijunsku štetu tvrtki koja zapošljava više od 180 radnika i 90% namještaja izvozi na strano tržište.



"Završavali smo drugu radnu smjenu kada se u dvorištu osjetio miris paljevine i dima. Vatra se za nekoliko trenutaka proširila i zahvatila gotovo cijeli proizvodni pogon. Priručnim aparatima pokušali smo ugasiti vatru, ali plamen je bio jači", ispričali su zaposlenici pakao koji se u selu Bjeljevina odvijao u 22 sata i 30 minuta u srijedu.

Među prvima su na požarište stigli orahovički policajci i vatrogasci, a ubrzo i vatrogasne postrojbe DVD-a iz susjednih sela, te profesionalni vatrogasci iz Slatine i drugih bližih gradova.Borba s vatrenom stihijom potrajala je sve do 1 sat, kada je požar lokaliziran, a zahvaljujući vatrogascima požar se nije proširio na cijelu tvornicu.

Policija i protupožarni inspektor obavit će očevid i pokušati utvrditi uzroke jednog od najvećih požara koji se u posljednjih desetak godina dogodio na području Virovitičko-podravske županije.
danas.hr

20.01.2011. ...13:40 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters