ĐAKOVAČKI VATROGASCI U 2010. IMALI 62 INTERVENCIJE
[ # ]

ĐAKOVO

U Osječkoj ulici 19 u Đakovu sinoć oko ponoći izbio je požar na obiteljskoj kući. Uzrok požara je ostavljena zapaljena svijeća u sobi koju je bez nadzora ostavila stanarka. Pričinjena je šteta na namještaju sobe, a oštećen je i dio predsoblja. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Đakovo s dva vozila.

Ovo je treća intervencija đakovačkih vatrogasaca u ovoj godini, doznajemo od zapovjednika Antuna Jurmana, uz napomenu da su prošle godine ukupno intervenirali 62 puta, što je manje u odnosu na godinu ranije. Naime, kako objašnjava Jurman, prošle su godine zbog nepovoljnih meteoroloških uvjeta izostali požari na otvorenom prostoru, kojih je bilo 40-tak manje u odnosu na godinu ranije.

Od 62 intervencije, 35 je bilo požarnih i 27 tehničkih. Kod požarnih najveći broj se odnosi na stambene objekte kojih je bilo 9, dimnjaka 8, pet požara vozila, tri kontejnera, dvije gospodarske zgrade i jedna poslovna i samo tri požara otvorenog prostora. Od tehničkih intervencija šest je u prometu, šest zbog poplava, te četiri nasilna otvaranja stana.
radio đakovo

12.01.2011. ...14:55 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters