CURICA SE U IGRI POPELA NA DRVO, SA STABLA JE SPASILI VATROGASCI
[ # ]

BENKOVAC
Piše: Rozeta Bogeljić

Djevojčica (10) panično je pokušavala izvaditi nogu iz rupe na stablu, pa joj je zaglavila. Morali smo ispiliti stablo, ispričali su benkovački vatrogasci

Djevojčicu A.Ć. (10), koja se u utorak poslijepodne popela na drvo u parku na Trgu hrvatske mladeži u Benkovcu, sa stabla su spašavali vatrogasci. Curici je, dok je silazila, zapela noga u rupi na stablu. Upala je sve do bedra. Prolaznici su pokušali pomoći djevojčici, no bez uspjeha. Pozvali su vatrogasce.

- Panično je pokušavala izvaditi nogu iz rupe, pa joj je zaglavila. Oslobodili smo je nakon što smo ispilili stablo. Deblo joj je bilo zaustavilo cirkulaciju pa joj je nogica pomodrila i ima hematoma, no nije teže ozljeđena. Djevojčica je bila prestrašena i pomalo u šoku - kazao nam je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe u Benkovcu Ante Buljat.

Gužvu u parku vidjeli su i zapovjednikova supruga Vedrana Buljat i desetogodišnji sin koji ide u školu sa zaglavljenom djevojčicom. Čim su je oslobodili, okupljeni su djevojčiciu odnijeli u automobil načelnikove supruge te ju je ona prevezla do benkovačkog Doma zdravlja. Oni su potom obavijestili djevojčine roditelje.
24 sata

12.01.2011. ...13:15 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters