POZNATOM MODELU IZGORJELA KUĆA U AUSTRALIJI
[ # ]

GUNNEDAH

Manekenki i zaštitnom licu “Victoria’s secret” Mirandi Kerr izgorela je u požaru obiteljska kuća u Australiji nakon dva udara groma.



Miranda je svoje detinjstvo provodila u kući u Australiji u kojoj žive njeni baka i djed, a koja se nalazi u Gunedahu, blizu Sidneja. Najtraženiju svjetsku manekenku nesreća je zadesila skoro pred porođaj jer je Miranda u osmom mjesecu trudnoće sa glumcem Orlandom Blumom.Tiskani mediji u Sidneju prenjeli su vijest da je djed po Mirandinom ocu Peter zadrijemao kada je u kuću, koja je inače napravljena od drveta, udario grom. Peter i njegova supruga Anne odmah su pozvali vatrogasce i krenuli bježati iz dvorišta svog doma. Sa strane su promatrali kako je veliki plamen zahvatio kuću.

Zapovjednik vatrogasaca NSW Gunnedah kapetan Rod Byrnes izjavio je kako je požar počeo tijekom oluje.Stariji par uspio je izaći neozlijeđeni prije požara u kojem je oštećena unutrašnjost kuće, kao i strop.Kapetan Byrnes dodao je kako je g.Kerrs čuo grmljavinu, a zatim buku prije nego što znali da je njihovih kuća bila u plamenu.

Baka i djed su još mnogo ranije trebali preseliti kod Mirandinih roditelja Johna i Tereze u Los Angeles ali se to nije dogodili. Vatrogascima je trebalo tri sata da ugase vatru.- Šteta je velika. Požar nećemo tretirati kao sumljiv- rekao je glasnogovornik policije koji je došao na mjesto nesreće.Miranda još uvek nije dala izjavu za medije, njen menadžment samo je priopćio “svjesni smo drame koja se dogodila”.

06.01.2011. ...14:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters