GORJELE KUĆE U PODBREŽNICI
[ # ]

VELIKA GORICA

Iako u ovo doba godine najviše požara uzrokuju lampice na novogodišnjim jelkama i petarde, oni nisu uzrok u dva sinoćnja požara. Uz onaj u Velikoj Gorici za koji su krive instalacije, sinoć je gorjelo i na prvom katu Glavnog željezničkog kolodvora.

Image and video hosting by TinyPic

Ni jedna osoba nije ozlijeđena u požaru koji je jučer u 21:30 buknuo u Karlovačkoj ulici u Podbrežnici. –Jedan je mladić prevezen u velikogoričku Hitnu pomoć radni manje ozljede- doznajemo od Borislava Turana, zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica. Požar se proširio na četiri kuće, od broja 33 do 39. Uzrok još uvijek nije poznat, a utvrdit će se po obavljenom detaljnom očevidu- kažu u goričkoj Policiji.

Turan ističe kako je moguće da se radi o neispravnim električnim instalacijama jer je 17-ogodišnji David, koji je prvi uočio vatru, opisao kako je vatra "izlazila iz utičnica". –Vjerojatno su instalacije, no još ne možemo biti sigurni“- ponavlja Turan.
Požar je ugašen oko 1:45 ujutro- stoji u izvješću Državne uprave zazaštitu i spašavanje.

U gašenju su sudjelovala 42 vatrogasca s 11 vozila, a uz Javnu vatrogasnu postrojbu Velike Gorice i Zagreba, u borbi s vatrenom stihijom sudjelovao je DVD Buševec i Lukavec. Na teren su stigli i gradski čelnici koji su narednih tjedana obećali financijsku pomoć obiteljima.
rvg

28.12.2010. ...13:15 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters