MLADI ČLANOVI DVD-a BEDEKOVČINA U POSJETU DUZS
[ # ]

ZAGREB

Razlog posjeta bilo je osvojeno prvo mjesto muške ekipe mladeži DVD-a Bedekovčina na 9. državnom natjecanju vatrogasne mladeži Republike Hrvatske koje se održalo u Šibeniku od 14. do 16. svibnja 2010. godine.

Image and video hosting by TinyPic

Dana 14. prosinca 2010. godine ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Damir Trut, mr. sig., pomoćnik ravnatelja i glavni vatrogasni zapovjednik Mladen Jurin i pomoćnik ravnatelja i ravnatelj Učilišta vatrogastva i zaštite i spašavanja Branko Smrekar primili su u posjet mlade članove DVD-a Bedekovčina.

Razlog posjeta bilo je osvojeno prvo mjesto muške ekipe mladeži DVD-a Bedekovčina na 9. državnom natjecanju vatrogasne mladeži Republike Hrvatske koje se održalo u Šibeniku od 14. do 16. svibnja 2010. godine. DVD Bedekovčina osvojilo je prvo mjesto u konkurenciji od 128 ekipa, čime je ujedno izboren i nastup na vatrogasnoj olimpijadi koja će se održati iduće godine u Kočevju u Republici Sloveniji.

Predsjednik DVD-a Bedekovčina Željko Odak zahvalio je ravnatelju Damiru Trutu na prijemu te naglasio kako je ovaj uspjeh kruna dugogodišnjeg rada sa djecom i mladeži iz Bedekovčine. Dodao je i kako će na olimpijadi nastojati što bolje prezentirati svoju općinu, županiju i državu.Ravnatelj Damir Trut čestitao je državnim prvacima, pohvalio ukupni dugogodišnji rad DVD-a Bedekovčina, te im zaželio mnogo uspjeha na olimpijadi.
....pročitaj više

16.12.2010. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters