U RAŽANCU PONOVO RASPRAVA O VODI
[ # ]

RAŽANAC
Piše: Branko Božić

Nakon jednoglasnog prihvaćanja dnevnog reda, krenula je rasprava o trenutačno gorućem pitanju koje muči vodstvo Općine, a to je kako i na koji način pomoći pučanstvu Radovina, Jovića, Jordana i Stojića da se priključe na vodovodnu mrežu.

Image and video hosting by TinyPic

- Poštujemo pravnu državu i provodimo njezine zakone, ali ne možemo ne izraziti ogorčenje i nezadovoljstvo prema svim državnim institucijama. Ovo nije samo problem općine Ražanac. Ovo je problem i šire zajednice, a poglavito naše županije u čiju se vodovodizaciju u zadnje dvije godine uložilo oko 500 milijuna kuna, dok krajnji korisnik ne može dobiti pitku vodu. Uzalud je uloženo toliko novca sve dok naši ljudi pored vode žeđaju, kazao je općinski načelnik Dragutin Miočić (HDZ) dodajući da zahvaljuje vatrogascima DVD-a Ražanac koji su ovog ljeta dopremili preko 3.000 kubika pitke vode.

- Oni će taj posao odrađivati i nadalje dok to bude potrebno. Također riječi hvale upućujem na adresu Županijske vatrogasne zajednice i zadarskih vatrogasaca, kazao je Miočić.
.... pročitaj više

26.09.2010. ...14:16 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters