VODOSTAJ PADA , NA PODRUČJE VELIKE GORICE POSLALI SU POMOĆ
[ # ]

VELIKA GORICA

Čička Poljana je i dalje uglavnom odsječena. U Krapinsko-zagorskoj županiji materijalnu štetu zbog poplava su procijenili na više od 6 mil. kuna

Image and video hosting by TinyPic

Vodostaj rijeka i dalje pada te se voda povlači na cijelom velikogoričkom području te u Sisačko-moslavačkoj županiji. Zbog poplava su u utorak evakuirali 244 ljudi, a dio ih je već dobio struju, a neki će se uskoro vratiti kućama. Pomoć i dalje stiže ljudima na ugroženim područjima, a stanovnici se žale da organizacija pomoći nije dobra.

Na područje Velike Gorice su u srijedu poslali u suradnji s Gradom Zagrebom dvije cisterne za prijevoz pitke vode sa 130.000 litara vode, plutajuće brane, 15 vozila DVD-a te oko 30 pumpi za ispumpavanje vode. U Velikoj Gorici su otvorili poslijepodne ceste Gradići - Petrovina, Luje Naletilića te Brezovičku cestu koje idu preko kanala Sava - Odra.

Čička Poljana je i dalje uglavnom odsječena. Elementarnu nepogodu proglasili su u Krapinsko-zagorskoj županiji uz Sutlu. Šteta je najmanje 6 milijuna kuna. Materijalnu štetu u Istri koju su prouzročile poplave prošlog tjedna procijenili su na 50 milijuna kuna.
24 sata

22.09.2010. ...16:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters