POČELA ŠKOLSKA GODINA NA UČILIŠTU VATROGASTVA I ZAŠTITE I SPAŠAVANJA
[ # ]

ZAGREB

U ovoj školskoj godini, od prijavljenih 176 zainteresiranih kandidata, nakon provedbe predviđenog preliminarnog postupka, za vatrogasca je upisano 47, a za vatrogasnog tehničara 55 polaznika.

Image and video hosting by TinyPic

U ponedjeljak, 6. rujna s početkom u 9:00 sati, u Učilištu vatrogastva i zaštite i spašavanja - Vatrogasnoj školi svečano je započela nastava za polaznike programa prekvalifikacija za zanimanja vatrogasac i vatrogasni tehničar. Nakon uvodne riječi ravnatelja Učiliša vatrogastva i zašite i spašavanja Branka Smrekara i načelnika Vatrogasne škole Stjepana Purgara, ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Damir Trut iskazao je dobrodošlicu polaznicima i zaželio im uspješnu školsku godinu.

U ovoj školskoj godini, od prijavljenih 176 zainteresiranih kandidata, nakon provedbe predviđenog preliminarnog postupka, za vatrogasca je upisano 47, a za vatrogasnog tehničara 55 polaznika. Zanimljiv je podatak da će ove školske godine programe prekvalifikacija polaziti i 5 žena, što je najviše u povijesti škole.
pročitaj više

06.09.2010. ...15:36 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters