NEVREME U KOCELJEVU I BOGATIĆU NANELO VELIKE ŠTETE
[ # ]

KOCELJEVA / BOGATIĆ

Nevrijeme koje je zahvatilo Koceljevu i Bogatić nanjelo velike štete poljoprivrednicima. Stočaru iz Draginja izgorjele dvije krave i tele. Opet velike štete zbog nevremena i opet nije bilo dovoljno protugradnih raketa.

Nevrijeme koje je zahvatilo Koceljevu i Bogatić nanijelo je velike štete. Grom je udario u staju Tomislava Pavlovića iz Draginja kod Koceljeve i zapalio je. Iako su vatrogasci odmah stigli, nije bilo spasa za dvije krave i tele, koji su izgorjeli u požaru. U Ljuticama grom je udario u štalu Lazara Pavlovića, ali su 12 krava i dva teleta spašeni od požara. Staja sa 11.000 bala sijena buknula je i izgorjela uprkos velikim naporima vatrogasaca da zaustave požar.

Zbog velikih padavina u selu Šabačka Kamenica izlile su se rijeka Tamnava i okolni potoci. U jednom momentu vodena bujica u centru naselja dostizala je razinu od čak jednog metra. Voda je odnjela tri metalna mostića, tako da je sedam kuća ostalo odsječeno od sela, a šest kuća poplavljeno. Vatrogasci su ispumpavali vodu i pomagali u čišćenju krša koje je bujica nanijela. Bunarske vode su zamućene, pa je mještanima osigurana pitka voda. Tek uvečer Tamnava se povukla u korito.
pročitaj više

22.06.2010. ...09:17 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters