ZA PALJENJE KOROVA 2000 KUNA KAZNA
[ # ]

ZAPREŠIĆ
Piše: Boris Cvetković

Gradsko vijeće je prihvatilo Agrotehničke te Mjere zaštite od požara kojima će poljoprivrednici koji ih ne poštuju plaćati 500 do 2000 kuna

Sjednica Gradskog vijeća, održana 17. lipnja u prostorijama grada, za glavnu je temu imala izvješća o izvršenju proračuna Grada za 2009. godinu te izvješće o Programu javnih potreba u društvenim djelatnostima Grada Zaprešića. Vijećnicima je, također, podnijeto izvješće Državnog ureda za reviziju, a prihvaćena je i Odluka o agrotehničkim mjerama, mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina te mjerama zaštite od požara.

Na ovoj je sjednici također prihvaćena i Odluka o agrotehničkim mjerama, mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina te mjerama zaštite od požara kojom se propisuju sve potrebne agrotehničke mjere na području Grada Zaprešića u slučajevima u kojima bi propuštanje tih mjera nanijelo štetu, onemogućilo ili smanjilo poljoprivrednu proizvodnju, mjere za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina kao i mjere zaštite od požara prigodom paljenja suhe trave, korova i biljnog otpada te loženja logorske vatre na poljoprivrednim, šumskim i drugim otvorenim površinama na području Grada.Za postupanje protivno odredbama ove odluke fizička osoba može biti kažnjena kaznom od 500 kuna, pravna osoba s 2 000 kuna, a odgovorna osoba u pravnoj s 1 000 kuna.
pročitaj više

21.06.2010. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters