DRAGOVOLJCI IZ CIJELE HRVATSKE U AKCIJI PODIZANJA SPOMEN -OBILJEŽJA POGINULIM VATROGASCIMA
[ # ]

ŠIBENIK

Vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije izradila je plan izgradnje spomen-križeva svojim stradalim kolegama na Kornatu. I Torcida će graditi križeve na Kornatu

Image and video hosting by TinyPic

Nakon izgradnje prvog križa za Karla Ševerdiju, koji su podigli vatrogasci otoka Paga i graditelji iz Udruge “Suhozid”, te križa za Marka Stančića, koji su dan poslije podigli članovi DVD-a Tisno uz pomoć kolega iz DVD-a Zaton i paških graditelja, nakon Uskrsa pa do 21. svibnja po istom će se principu zajedništva između vatrogasaca i građana podići i preostalih deset križeva.

Križ za Gabrijela Skočića (DVD Vodice) gradit će 10. travnja vodički vatrogasci, udruge grada Vodica i vatrogasci iz Koprivnice, a križ za Ivana Marinovića (JVP Šibenik) gradit će VZ Splitsko-dalmatinske županije i vatrogasna društva te županije, i to 15. travnja.Za Tomislava Crvelina (DVD Tisno) križ će graditi pripadnici VZ-a Istarske županije s pripadnicima DVD-ova Istre, i to 16. travnja. A dan kasnije, 17. travnja, za Ivicu Crvelina (JVP Šibenik) križ će graditi Vatrogasna zajednica Primorsko-goranske županije sa svim dobrovoljnim vatrogasnim društvima te županije.

Marinu Kneževiću (JVP Šibenik) križ će graditi Vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije s DVD-ovima iz Perkovića, Grebaštice, Žirja, Brodarice, Krapnja, Dubravica i Skradina, 23. travnja, a križ za Dina Klarića (JVP Šibenik) gradit će 24. travnja vatrogasci JVP Šibenik, JVP Drniš, udruge grada Šibenika, Udruga profesionalnih vatrogasaca Hrvatske i djelatnici Županije.Spomen-križ vatrogascu Josipu Luciću (DVD Vodice) gradit će vatrogasne zajednice Ličko-senjske i Dubrovačko-neretvanske županije, uz pomoć vatrogasaca JVP-a Šibenik, Drniš, Knin i DVD-a Knin, 30. travnja.

Križ za Hrvoja Strikomana (DVD Vodice) podići će 7. svibnja Torcida Split i DVD Vodice. Dan kasnije, 8. svibnja, križ za Antu Crvelina (DVD Tisno) gradit će pripadnici DVD-a Tisno, Pirovac uz pomoć kolega iz DVD-ova Drniša, Zlarina i Rogoznice.Posljednji križ, za Antu Juričeva Mikulina (DVD Vodice), podići će 21. svibnja Vatrogasna zajednica Zadarske županije i Udruga “Suhozid” s Paga, uz pomoć vatrogasaca VZ Zadra i udruga grada Biograda. slobodna dalmacija

03.04.2010. ...10:32 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters