USPJEŠNA ZDRUŽENA VJEŽBA
[ # ]

ĐELEKOVEC
Piše: Dragutin Rendić

Obilježavajući Dan općine Đelekovec u subotu 15. kolovoza održana je uspješna združena taktičko-pokazna vježba u kojoj je osim domaćina DVD-a Đelekovec, sudjelovali DVD-i: Torčec, Zablatje, Imbriovec, Selnica, Veliki Otok, Virje i Javna vatrogasna postrojba grada Koprivnice.

Image and video hosting by TinyPic

Cilj vježbe bio je pokazati kako se pomaže unesrećenim u prometnoj nesreći koja se dogodila na prometnici kroz mjesto. Također u sudaru osobnog automobila i cisterna sa otrovnim tvarima nastao je požar, koji se širio prijetio je i obližnjim stambenim objektima pa su vatrogasci sprečavali daljnje širenje vatre.

Image and video hosting by TinyPic

Vatrogasci Legrada uspješno su uz pomoć specijalnih alata spašavali unesrećene iz vozila. U zajedničkom nastupu vatrogasci sedam DVD-a i JVP Koprivnica uspješno su odradili zadatak vježbe, koju je promatrao veliki broj mještana Đelekovca i njihovih gostiju zajedno sa svojim sumještaninom potpredsjednikom Vlade RH Damirom Polančencom i njegovim suradnicima.Vježbom koja je bila uspješna i posebno zanimljiva za gledatelje zapovijedao je zapovjednik JVP Koprivnica Slavko Tucaković. vatrogasac.net

16.08.2009. ...14:14 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters