VELIKI BROJ NATJECATELJA OBILJEŽIO 39.NATJECANJE VATROGASACA POŽARNOG ODREDA VELIKI RAVEN
[ # ]

SREDNJI DUBOVEC
Piše: Dragutin Rendić

U malom mjestu Srednji Dubovec okupilo se u nedjelju 9. kolovoza gotovo dvostruko više bilo je vatrogasaca nego što mjesto ima stanovnika.

Naime, u ovom prigorskom mjestu održano je 39. natjecanje vatrogasaca Požarnog odreda Veliki Raven na kojem se okupilo oko sto pedeset vatrogasaca svrstanih u 14 ekipa iz DVD-a Veliki Raven, Srednji Dubovec, Gornji Dubovec, Lemeš, Novaki Ravenski, Stara Ves Ravenska i Špiraneca.

Brojne natjecatelje i goste u ime domaćina DVD-a Srednji Dubovec prisutne pozdravio je i zaželio dobrodošlicu tajnik društva Drago Rudaš. U ime pokrovitelja grada Križevaca prisutne pozdravio je gradski vijećnik i predsjednik VZG Križevaca Ivan Mužić koji je i otvorio natjecanje. Pozdravne riječi i dobre želje za što bolji uspjeh uputio je u ime VZ Koprivničko-križevačke županije županijski zapovjednik Valent Furmeg.

U konkurenciji muške djece od 6 do 12 godina najbolja bila je ekipa Velikog Ravena, druga Srednjeg Dubovca a treća Novaka Ravenskog. U istoj dobnoj skupini ženske djece nastupila je samo ekipa Velikog Ravena. U konkurenciji muških "A" ekipa najbolja je bila ekipa Novaka Ravenskog, Druga Lemeš, a treća ekipa Velikog Ravena. U istoj kategoriji nastupila je samo ženska ekipa Novaki Ravenski. U kategoriji muških "B" ekipa najbolji je bio Novaki Ravenski, a drugi Veliki Raven.

Sveukupni pobjednik ovog natjecanja bio je DVD Novaki Ravenski. Pehare i priznanja najboljima uručio je gradonačelnik Križevaca Branko Hrg. Samo natjecanje promatrao je veliki broj posjetitelja ne samo ovog već i okolnih mjesta. vatrogasac.net

11.08.2009. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters