JASKANCI U ŽUPANIJSKIM ODBORIMA
[ # ]

JASTREBARSKO

Na posljednoj sjednici Zagrebačke županijske skupštine imenovani su novi članovi u 17 stalnih radnih tijela, odnosno odbora, a među njima se nalaze i jaskanski političari koji obnašaju dužnosti vijećnika u Zagrebačkoj županiji.

U odboru za financije i proračun nalazi se tako HSS-ov Roman Rodić, koji je također i član odbora za zaštitu okoliša. U odboru za poljodjeljstvo, šumarstvo i vodoprivredu nalazi se i SDP- ov Vedran Boričević, koji uz ovu dužnost, obnaša i onu člana odbora za komunalnu djelatnost.

U odboru za gospodarski razvoj nalazi se čak dvoje Jaskanaca: HDZ-ov Ratimir Budinščak i DC-ov Zdravko Režek. Njih dvoje također su članovi županijskog odbora za turizam, a to nisu jedine funkcije koje obnašaju u stalnim radnim tijelima skupštine Zagrebačke županije. Naime, Ratimir Budinšćak nalazi se i u odboru za mladež, a Zdravko Režek član je odbora za promet.

Skupština Zagrebačke županije imenovala je nedavno nove članove u županijski stožer za zaštitu i spašavanje, na čijem je čelu zamjenik župana Rudolf Vujević. Stožer ima 13 članova, a čine ga predstavnici PU Zagrebačke, Državne uprave za zaštitu i spašavanje, županijskog Doma Zdravlja, zavoda za javno zdravstvo, policije, županijskih upravnih odjela, županijske uprave za ceste, te županijske vatrogasne zajednice. Upravo ispred krovne županijske vatrogasne organizacije u stožer je imenovan i njen vatrogasni zapovjednik, Josip Novosel, inače i predsjednik DVD-a Gornji Desinec. Radio Jaska

10.08.2009. ...07:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters