U SLJEDEĆE ČETIRI GODINE PODIGNUTI VATROGASTVO NA VIŠU RAZINU
[ # ]

LEPOGLAVA
Piše: Dražen Hočuršak

Počevši od ove pa u naredne 4 godine potrebno je sva dobrovoljna vatrogasna društva s područja Grada Lepoglave opremiti adekvatnim vatrogasnim vozilima i ostalom potrebnom vatrogasnom opremom, izgraditi vatrogasni centar u Lepoglavi, novi vatrogasni dom u Kamenici te urediti postojeći u Višnjici.

Zaključak je to donesen na sastanku na kojem su o potrebama gradskih vatrogasnih društvava i budućnosti vatrogastva na području Grada Lepoglave raspravljali čelni ljudi gradske Vatrogasne zajednice i lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić.

Nova oprema te daljnje educiranje i osposobljavanje vatrogasaca, na čemu će se također ubuduće inzistirati, a o čemu se na navedenom sastanku raspravljalo, omogućit će pripadnicima dobrovoljnih vatrogasnih postrojbi s područja grada izvršavanje svih vatrogasnih zadaća. A upravo će, kako je istaknuto, nova oprema i osposobljenost vatrogasaca, biti garancija za uspješno izvršavanje svih zadatak, uz maksimalno zadovoljenje svih sigurnosnih mjera i stvaranje uvjeta u kojima će vatrogasci u najvećoj mogućoj mjeri biti zaštićeni pri izvršenju svojih, najčešće opasnih, zadataka.

03.08.2009. ...20:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters