SRBIN UMALO ZAPALIO HVAR
[ # ]

STARIGRAD

Zaposleni u ugostiteljskom objektu "Lanterna" u Starom gradu na Hvaru i kupači sa plaže u petak oko 14 sati uočili su nepoznatog muškarca koji je ispalio signalnu raketu iz pištolja. Raketa je pala u obližnju šumicu i zapalila nisko raslinje.

Građani su odmah započeli gašenje, a uskoro su na mjesto požara stigli i vatrogasci sa specijalnim vozilom, tako da je požar lokaliziran.

Muškarac star oko 60 godina koji je ispalio raketu nastavio je kupati se nedaleko od Lanterne, a kad je primjetio da je o događaju obavještena i policija počeo je plivati na drugu stranu obale, prema hotelima 'Helios Faros'.

Kako se radi o razdaljini od svega 100-tinjak metara vatrogasci su se uputili prema hotelima i pratili kretanje starog "piromana" do dolaska policije.

Policija je ispred hotela "Levanda" zatekla državljanina Srbije koji je najprije odveden na mjesto događaja kako bi uzeo svoje stvari, a potom priveden u postaju.

Detaljnije informacije o događaju nisu poznate, ali se na otoku može čuti kako se radi o Srbinu koji ima kuću u Starom Gradu, i da će biti podignuta tužba zbog izazivanja požara, a moguće je da on nema ni reguliran boravak u Hrvatskoj. Mondo

01.08.2009. ...20:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters