KAFIĆ I KIOSK GORJELI NA RAKOVCU
[ # ]

KARLOVAC

Kafić kraj Korane i tenda kioska na Rakovcu gorjeli su u noći s nedjelje na ponedjeljak. Tenda je zapajena namjerno, dok se uzroci požara na potpuno izgorjelom kafiću još istražuju.

Iz MUP-a javljaju kako je u noći sa 26. na 27. srpnja na karlovačkom Koranskom šetalištu u jednom ugostiteljskom objektu došlo do požara ugostiteljskog objekta Foginovo koji je u potpunosti izgorio, a očevidom je utvrđeno da je požar izbio na vanjskom dijelu objekta. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 100 tisuća kuna. Požar su oko 3.15 sati ugasili vatrogasci JVP Karlovac.

Također istu većer u Karlovcu, Izidora Kršnjavog, za sada nepoznati počinitelj, zapalio je tendu u dužini od šest metara na kiosku poduzeća Tisak. Materijalna šteta procjenjuje se na oko pet tisuća kuna.

Očevidom je utvrđeno da je požar ugostiteljskog objekta 'Foginovo' izbio na njegovom vanjskom dijelu, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 100 tisuća kuna.Šteta na tendi, dugoj 6 metara, je oko 5 tisuća kuna.Oba požara predmet su policijske istrage. radio Mrežnica

28.07.2009. ...12:30 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters