MEĐIMURSKE EKIPE SU ZLATNE EKIPE
[ # ]

ČAKOVEC

Međunarodno natjecanje vatrogasaca CTIF, tzv. vatrogasna olimpijada, održana prošlog tjedna u Ostravi u Češkoj, završila je punim uspjehom za međimurske ekipe, sve su se tri okitile zlatnim medaljama.

Ekipa JVP-a Grada Čakovca u konkurenciji profesionalaca B (u starijoj dobnoj skupini) bila je i najbolja i osvojila i pobjednički pehar Međunarodne vatrogasne organizacije (CTIF). Uz profesionalce zlata su osvojile i ekipe DVD-a MTČ u kategoriji muški B i ekipa muške mladeži DVD-a Gardinovec.

One su bile dvanaeste na rang listama svojih kategorija, što je po propozicijama natjecanja dovoljno za zlato, a također je izuzetan uspjeh s obzirom na kvalitetu, ali i brojnost konkurencije u ovim kategorijama. Hrvatsku je predstavljalo ukupno 15 ekipa, a osvojena su još 2 druga i jedno treće mjesto.

Naša Vatrogasna zajednica tako je bila najuspješniji dio hrvatske ekspedicije u Češkoj, a i jedna od najuspješnijih regionalnih vatrogasnih zajednica na nadmetanju blizu 4 tisuće vatrogasaca iz cijelog svijeta.

Uspjeh JVP-a Grada Čakovca ostvarili su Dragutin Zorčec, Dragutin Kolenko, Dragutin Horvat, Vlado Matoša, Damir Kovačić (vođa ekipe), Renato Novak, Ivan Srpak, Stanko Vugrinčić, Rajko Bogdan i Branko Hoblaj. Zlatnu ekipu DVD-a MTČ činili su Damir Novak (vođa ekipe), Zoran Kukolić, Robert Ban, Srećko Mrazović, Stjepan Novak, Marijan Crnčec, Radomir Treska, Stjepan Bernat, Nenad Grabar i Ivan Marčec. U Gardinovec su zlato donijeli Hrvoje Novaković, Stjepan Horvat, Tomislav Hajdarović, Siniša Peharda, Dejvid Lovrenčić, Nino Fažon, Matija Kolarić, Denis Špoljar, Nikola Strahija, Denis Orehovec i Matija Horvat, mentorica je bila Ivana Fažon. Dva Međimurca su sudila, Zlatko Orsag i Željko Besedić, a Marinko Orsag je bio prevoditelj za cijelu reprezentaciju. List Međimurje

28.07.2009. ...09:00 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters