ODLIČAN REZULTAT NAŠIH EKIPA
[ # ]

OSTRAVA
Piše: Damir Marenić

Neslužben rezultati hrvatskih ekipa kako doznajemo su: Paukovec 6. mjesto Deanovec 11. mjesto, Lekenik 19. mjesto

Video by Iskreni

Danas su počela navtjecanja u kategoriji seniora A. Od naših predstavnika na teren su izašli DVD Spačva Vinkovci (12:15), DVD Paukovec (12:15). DVD Deanovec (12:30) i DVD Lekenik (13:00). Prvi na natjecanje pristupaju članovi Spačve Vinkovci i ostvaruju vrijeme vježbe 34.60 +15 (greške) te istrčavaju štafetu za 56.87 sekundi. Hrvatski prvak DVD Paukovec vježbu izvodi za 34.57 sekundi a štafetu istrče za 54.77. Članovi D svijeta Deanovec svoju vježbu izvodi za 36.22 sekundi i štafetu za 55.94 sekundi i članovi DVD Lekenika izvode vježbu za 36.61 sekundi te štafetu istrčavaju za 55.94 sekundi. Nadamo se da će vremena biti dostatna za visoke rezultate.

Ekipe su ovaj puta imale potporu u ostalim ekipama iz naše reprezentacije ali nije izostala podrška sa tribina jer je tijekom proteklih dana u Češku pristiglo mnogo rodbine, prijatelja i vjernih navijača iz cijele Hrvatske. Osim natjecanja u 3/1A vježbi održano je i Međunarodno športsko vatrogasno natjecanje -pojedinačno i ekipno: penjanje kukačom, utrka na 100 metara s preprekama, duel, zatim štafetna utrka na 4 x 100 metara.

Neslužbeno se doznaje da su članovi DVD Paukovec osvojili šesto mjesto, Deanovec je jedanaesti, ,Lekenik devetnaesti dok je Spačva zbog kaznenih bodova tek na trideset i drugom mjestu.

Oko 20 sati predviđa se večernje druženje s izmjenom poklona koje će se održati u teniskoj dvorani stadiona Vitkovice na kojem se očekuju predstavnici Međunarodnog organizacijskog odbora, Nacionalnog organizacijskog odbora, Međunarodno voditeljstvo natjecanja, Međunarodni organizacijski stožer, Voditelji i treneri izaslanstava, Vatrogasni suci te ugledni gosti.

24.07.2009. ...17:16 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters