JOSIP JADRIJEVIĆ "RIČI S KAMENA"
[ # ]

PRIMOŠTEN

Sjećate se Josipa Jadrijevića. Mladića koji je napisao pjesmu "Kraljevi plamena" u spomen na tragično preminule vatrogasce na Kornatu, a koju su izveli Joško Bogavčić i klapa Fumija. Nakon prve knjige "Suza od soli" koja je imala slab odjek samo zahvaljujući autoru i slabog prezentiranja napisao je drugi knjigu pod nazivom "Riči s kamena".

Josip Jadrijević rođen je 03.05. 1990. Godine u Šibeniku. Živi u Supljaku, malom mjestu predivnog primoštenskog kraja, kojeg kako kaže voli oduvijek i ne bi ga mijenjao za ništa. Završio je srednju Prometno-Tehničku školu u Šibeniku iz koje odnosi puno lijepih uspomena. Pisanjem poezije Josip je počeo s 16 godina kada je napisao prvu pjesmu “Supljak”, od tada intezivno piše pjesme jer po njegovim riječima pjesme su lijek za sve. Do sada je izdao 2 zbirke pjesama, "Suza od soli" koja je svoje promocijsko “krštenje” imala na 03.08.2007. na primoštenskim užancama u Prhovu, te ova koja je premijeru imala jučer u Aurori.

Knjiga se zove "RIČI S KAMENA", u njoj su obrađene pjesme ljubavnih, dalmatinskih i relegioznih tema, u njoj su objavljene dvije pjesme posvećene KORNATSKIM VATROGASCIMA za koju je prošle godine na inicijativu hrvatskih vatrogasaca i napravljen spot. Knjiga se sastoji od 76 stranica.

Predgovor je napisao veliki klapski glas, tenor klape maslina, Branko Bubica, a svoje dojmove na kraju knjige su stavili: Dražen Zečić, Jole, Jelena Rozga, Alen Slavica, Giuliano, Jasmin Stavros, Matko Jelavić, Antonija Šola, Joško Bogavčić.
Sponzori knjige su: MINISTARSTVO ZNANOSTI OBRAZOVANJA I ŠPORTA i AURORA CLUB CROATIA
Cijena KNJIGE je 40,00kn a svi oni koji bi htjeli imati ovu knjigu u svojoj kolekciji mogu se javiti na mail josip.jadrijevic@gmail.com ili na telefon 091 786 6649

22.07.2009. ...19:30 [ Komentari (3) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters