ZAPALIO SE AUTOBUS KOJI JE PREVOZIO ČEŠKE TURISTE U GRČKU
[ # ]

RAŽANJ

Na autoputu Beograd-Niš kod mjesta Ražanj, zapalio se i potpuno izgorio autobus koji je prevozio Češke turiste u Grčku. Ozljeđenih nema jer su svi putnici napustili vozilo kada su primjetili vatru.

Autobus, češke registracije zapalio se sinoć oko 20 sati na autoputu Beograd-Niš, kod Ražnja, i potpuno je izgorio.U požaru nitko nije ozljeđen, jer su putnici na vrijeme primjetili vatru, i napustili vozilo. Vatrogasne ekipe iz Aleksinca stigle su na mjesto događaja za 15 minuta, i brzo su uspjeli ugasiti vatru.

Kako je rečeno danas u Uredu MUP-a za informiranje, do požara u autobusu iz Republike Češke, u kome je bilo 48 putnika, došlo je sinoć u mjestu Ražanj i, na sreću, među putnicima nema ozljeđenih, pa su oni u relativno kratkom roku nastavili put za Grčku drugim autobusom. Promet na tom dijelu puta bio je obustavljen oko sat vremena.

Češki autobus, koji je izgoreo sinoć oko 100 kilometara od Beograda na putu ka Nišu, zapalio se zbog tehničkog kvara, priopćio je danas portparol češkog Ministarstva vanjskih poslova Milan Ržepka.

"Tokom vožnje se počelo dimiti iz motora, a drugi vozači su to našem vozaču signalizacijom stavili do znanja. On je odmah zaustavio vozilo i počeo evakuaciju putnika. Svi smo izašli na vrijeme, a izbacili smo i kofere iz prostora za prtljag", rekao je češkoj televiziji TV Nova jedan od putnika.

Kako je navedeno, u ovoj nesreći nema ozljeđenih, iako je od autobusa nakon požara ostao samo kostur.Autobus češke turističke agencije "Jokratour", koji je prevozio 48 putnika, nastavio je put ka grčkom odmaralištu na poluotoku Halkidiki. RTS

18.07.2009. ...11:15 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters