DVD-ima LUKAVCU I BUŠEVCU NOVA VOZILA
[ # ]

VELIKA GORICA

Video by TVG

DVD-u Lukavec i Buševec u subotu su svečano predani ključevi novih navalnih vozila. Vozila je predsjedniku Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice predao gradonačelnik Dražen Barišić.

Do sada je isporučeno pet od ukupno planiranih sedam vozila čija je nabava predviđena tijekom ove godine.Nova navalna vozila vatrogascima iz Buševca i Lukavca predao je gradonačelnik Grada Velika Gorica, Dražen Barišić u društvu zamjenika župana zagrebačke županije Rudolfa Vujevića te predsjednika VZ Grada Velike Gorice i Zagrebačke županije.

Svako od vozila vrijedno je oko 1,7 mil. Kuna za što je Grad osigurao nešto više od polovine novca dok su nabavu financijski podržali i VZ Grada sa 30% sredstava i VZ Zagrebačke županije koja osigurava 15% sredstava za nabavu novih vatrogasnih vozila kakvih bi samo u ovoj godini na području Zagrebačke županije trebalo doći sedam.

Prilikom predaje novih vatrogasnih vozila gradonačelnik Barišić istaknuo je njihovu vrijednost te kako se ovom vrijednom donacijom želi pokazati koliko je svima stalo do vatrogasaca i njihove opremljenosti, ali je dodao kako tehnika bez ljudi malo znači.

Gradonačelnik je istaknuo kako se ovom vrijednom donacijom želi pokazati koliko je svima stalo do vatrogasaca i njihove opremljenosti. Cijena svakog vozila je 1,7 milijuna kuna, a kupljena su zajedničkim sredstvima Grada Velike Gorice, Zagrebačke županije, te vatrogasnih zajednica Grada Velike Gorice i Zagrebačke županije. RVG

14.07.2009. ...13:00 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters