U BUŠEVCU SRUŠEN HRVATSKI REKORD
[ # ]

BUŠEVEC

Paukovec OPET obara sve sa nogu... Pauk Boysi nezaustavljivi!!!! Tjedan dana prije Olimpijade DVD Paukovec prijeti svijetu... 28,5 !!!!!!!!! uskoro opsirnije.....

Image and video hosting by TinyPic

Nažalost teško je doči do rezultata na pojedinim natjecanjima al pokušavamo na sve moguće načine i izvore što prije doći do njih i time vas izvjestiti. Za prviu informaciju koja zvuči nevjerojatno ali zaista zasluženo je da su hrvatski prvaci DVD Paukovec u Buševcu na kupu Buševca srušili hrvatski rekord te odradili vježbu za nevjerojatnih 28.5 sekundi.

U organizaciji DVD-a Buševec u subotu je održan 12. Kup Turopolja, na kojemu je sudjelovalo 27 vatrogasnih društava koja su svoju spretnost pokazala na vježbi sa motornom štrcaljkom. Ovogodišnje izdanje Kupa obilježili su vatrogasci Paukovca, koji, osim što su slavili u natjecanju Kupa, pobjedu su odnijeli i u Superkupu, a ono što je još važnije - DVD Paukovec postavio je novi hrvatski rekord u vremenu od 28,5 sekundi.

Pobjednice u ženskoj konkurenciji bile su članice DVD-a Staro Čiče, koje su kao jedina ženska desetina nastupile u natjecanju Superkupa, koje je okupilo osam najbržih desetina. Već tradicionalno, održano je i Gradsko vatrogasno natjecanje za A i B ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji. Vatrogasci Buševca i Mraclina bili su najbolji kod muških A i B desetina, dok su u ženskoj konkurenciji u obje kategorije najbolje bile članice DVD-a Staro Čiče.

12.07.2009. ...10:14 [ Komentari (3) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters