ZRAKOPLOV EVAKUIRALI ZBOG DIMA U KABINI
[ # ]

PHOENIX

Putnici iz zrakoplova kompanije "British Airways", na liniji Phoenix-London, evakuirani su neposredno prije poljetanja zbog dima u kabini.

Zrakoplov "Boing 747-400 " krenuo je prema pisti međunarodnog aerodroma Sky Harbor u Phoenixu, američka država Arizona, ali se vratio pošto su putnici prijavili jak miris u kabini, poslije čega je pilot donio odluku da svih 298 putnika napusti zrakoplov putem zračnih tobogana.

Prema riječima Shelly Jamison,glasnogovornice vatrogasne službe uPhoenixu, oko 100 vatrogasaca i medicinskog osoblja odmah je poslato na aerordom, preneo je CNN.

Vatrogasci su koristili toplinske kamere, ali nisu mogli utvrditi uzrok dima, rekla je glasnogovornica Shelly Jamison i dodala da postoji mogućnost da je dim izazvao problem u električnim instalacijama.

Američka TV stanica "KTVK-TV" prenjela je izjavu jednog putnika da je dim dolazio ispod njegovog sjedišta dok je druga putnica rekla da je osjetila oštar miris koji nije ličio na dim.Inženjeri zaposleni u aviokompaniji proveravaju letjelicu kako bi utvrdili što se zapravo dogodilo, priopčio je Richard Goodfellow, glasnogovornik "British Airways". CNN

11.07.2009. ...13:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters