USPJEŠNO ODRŽANO PRVO NATJECANJE VZO PETERANEC
[ # ]

PETERANEC
Piše: Dragutin Rendić

U subotu 4. srpnja u Sigecu ispred Vatrogasnog doma održano je prvo natjecanje vatrogasaca novoosnovane Vatrogasne zajednice Općine Peteranec.

Image and video hosting by TinyPic

Domaćin natjecanja bio je DVD Sigetec, a osim njega u natjecanju sudjelovale su ekipe iz DVD-a Peteranec.Ukupno nastupilo je devet ekipa od toga, a posebno zanimljivo i rijetko viđeno na natjecanju bio je nastup dvije ekipe djece iz vrtića u Sigecu, koja su u prosjeku imala oko pet godina. Njihov nastup brojni mještani pozdravili su pljeskom, a posebno vatrogasci kojima će se koju godinu pridružiti i novi mladi članovi što posebno veseli i raduje jer vatrogastvo ovog kraja može biti sigurno za svoju budućnost.

Natjecatelje u ime organizatora pozdravio je zapovjednik VZO Peteranec Kristijan Horvat i predsjednik Damir Jakupec, a u ime domaćine predsjednik DVD-a Sigetec Damir Palaš. Zaželjeli su svima dobar uspjeh i druženje.U kategoriji djece od 6 do 12 godina prvo mjesto osvojila je ekipa Sigetec I, drugo Sigetec II, a treće mjesto Peteranec. U kategoriji muških seniora prvo mjesto pripalo je ekipi Peteranec I, drugo Peteranec II, a treće ekipi Sigeca. U ženskoj kategoriji seniorke Sigeca osvojile su prvo mjesto. Najbolje plasiranim ekipama uručeni su pehari. vatrogasac.net

05.07.2009. ...12:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters