MALONOGOMETNI VATROGASNI TURNIRI U KOMINU I GORNJEM DESINCU OVAJ VIKEND
[ # ]

KOMIN / GORNJI DESINEC

KOMIN
Ljeto je i vrijeme je vatrogasnih natjecanja i malonogometnih turnira na otvorenom. U Kominu će danas i sutra biti organizirano oboje. DVD Komin sutra organizira 16. Memorijal Vladimir Brcković Zima. Riječ je o već tradicionalnom vatrogasnom natjecanju koje se uobičajeno odvija na igralištu kod crkve. Početak postrojavanja i otvorenje je u 15 sati. I ove godine to natjecanje okupit će muške, ženske i dječje ekipe. Isto tako uobičajeno će biti priređena i veselica nakon završetka natjecanja. Uz vatrogasno natjecanje vatrogasci Komina priređuju danas 3. noćni malonogometni turnir koji započinje u 20 sati, a polufinalne i finalne utakmice bit će odigrane sutra nakon vatrogasnog natjecanja. Prijave ekipa za nogometni turnir moguće su na igrališti prije početka, a informacije na broj 098 276 – 315. Organizator, kao vrhunac zabave organizirat će sutra navečer i vatromet. Sve rečeno zacijelo će biti dovoljan razlog mnogima da ovog vikenda dođu u Komin.

GORNJI DESINEC
U sklopu obilježavanja ovih značajnih obljetnica organiziramo "5. vatrogasni malonogometni turnir DVD-a Gornji Desinec" koji će se održati u subotu, 4. srpnja 2009. godine u Gornjem Desincu.Na turniru mogu sudjelovati vatrogasne ekipe sastavljene od članova društva, a za prve tri najbolje ekipe pripremili smo pehare i bogate nagrade.Pozivamo sva zainteresirana Društva da prijave svoje ekipe te da da sudjeluju na turniru i time obogate program naših značajnih obljetnica.

Utakmice se igraju 2 x 10 minuta, 5 + 1 igrač, dok ekipa može prijaviti maksimalno 10 igrača. Kotizacija za ekipu iznosi 250,00 kn, a uplatiti je možete na žiro račun DVD-a Gornji Desinec kod Poštanske banke broj 2390001-1100021879 ili gotovinom najkasnije dan prije turnira kada će biti obavljen ždrijeb skupina i raspored utakmica.Ždrijeb skupina i raspored odigravanja utakmica biti će u petak, 3. srpnja u 20,00 sati u prostorijama vatrogasnog doma u Gornjem Desincu.

Prijava ekipu može se obaviti putem priložene prijavnice najkasnije do 19. lipnja 2009. godine, na adresu DVD-a Gornji Desinec.Za sve ostale informacije možete se obratiti kod Zapovjednika gosp. Vedrana Boričevića na broj telefona 098/77 52 77.

03.07.2009. ...15:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters