NOVI KOMBI HRUŠEVLJANSKIM VATROGASCIMA
[ # ]

HRUŠEVEC KUPLJANSKI
Piše: Dražen Munić

DVD Hruševac Kupljanski organizirao je pokaznu vježbu spašavanja unesrečenih iz vozila, a u uvježbavnju im je mnogo pomogla JVP Zaprešić.

Nakon pokazne vježbe uslijedila je i prava mala svečanost,ponajprije za članove hruševljanskog DVD-a. u sklopu akcije obnavljanja voznog parka društava u VZG Zaprešić uručeni su ključevi novog navalnog vozila zapovjedniku DVD-a Hruševac Kupljenski.

Kombi vozilo Opel Vivaro vrijedno 180.000 kuna zadnje je u nizu koje je dodijeljeno dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Zaprešiću, a može prevesti osam vatrogasaca i opremu. Prvenstveno će služiti za odlaske na vježbei ostale neoperativne zadatkedruštva.Vozilo je u cijelosti financirala VZG Zaprešić, a predsjednik zajednice g. Stjepan Ptiček najavio je još nekoliko vatrogasnih vježbi u svim društvima do kraja ocve godine.

Na taj način žele približiti djelovanje dobrovoljaca građanima,ali ih i educirati te osvijestiti glede važnosti vatrogasne preventive. Koliko su vatrogasci bitni u sustavu pokazao je gradonačelnik g.Željko Turk koji je , unatoč brojnih obveza,pronašao vremena i zaželio vatrogascima mnogo uspjeha te što manje pravih akcija, ali i dalje mnoštvo aktivnosti usmjerenih na edukaciju.

01.07.2009. ...14:00 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters