SVETONEDELJŠĆANI I STRMČANI ODLIČNO ODRADILI OSIGURANJA
[ # ]

SVETA NEDELJA
Piše: Damir Marenić

U Gradu Sveta Nedelja danas je bilo gužvovito.Osim drugog kruga izbora za gradonačelnika u gradu se održao i 15. sportski susret Zajednice udruge umirovljenika zagrebačke županije te festival pod nazivom „ Dragi naš Kaj“ koji je održan na jezeru u Orešju a pod pokroviteljstvom zagrebačke županije, grada Sveta Nedelja te radio Sveta Nedelja. Ovom događaju nazočili su visoki gosti. Spomenimo prisustvo župana zagrebačkog g.Stjepana Kožića, gradonačelnika Svete Nedelje g. Drage Prahina te predsjednika Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije g. Rudolfa Benčeka.

Image and video hosting by TinyPic

Bilo je to cjelodnevno druženje umirovljenika, sportska natjecanja u pikadu, šahu, streljaštvu, potezanju užeta te kuglanju. Okupljene umirovljenike i goste najprije je u ime domaćina pozdravio Josip Jakopać, predsjednik gradske organizacije umirovljenika. Jakopać je izrazio nadu da će Gradska udruga umirovljenika Svete Nedelje biti dobar domaćin te dao kratke informacije sudionicima susreta.

Potom su se umirovljenicima obratili zagrebački župan Stjepan Kožić, gradonačelnik Svete Nedelje Drago Prahin te predsjednik Zajednice udruga umirovljenika Zagrebačke županije g.Rudolf Benček, koji su izrazili nadu kako će ovi susreti proteći u ugodnom druženju gdje su rezultati u drugom planu.

A kakva bi to bila manifestacija da nema vatrogasaca. Svoj doprinos u obje organizacije dali su članovi DVD Sveta Nedelja i DVD Strmec koji su osiguravali ove velike manifestacije za što su dobili pohvalu organizatora.

31.05.2009. ...22:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters